Search

Dobili smo pojačanje u regiji: stiže nam BURO. Srbija

Dobili smo pojačanje u regiji: stiže nam BURO. Srbija

Upoznajte BURO. Srbija tim

Tekst: BURO.


Image: PR

Nick Smith, CEO luksuznog digitalnog publishera okrenutog millennial publici BURO. Global, danas je najavio partnerstvo s Pood Boutique Media Houseom čime je BURO. Srbija postao 10. član naše stalno rastuće globalne BURO. obitelji. Portal će biti lansiran u svibnju 2019. godine.

Pood Boutique Media House je multimedijska kompanija s bazom u Beogradu koja je fokusirana na stvaranje premium i jedinstvenog sadržaja. Kompaniju su osnovali Miroslava Damjanović, Milan Djačić i Nenad Janjatović s ciljem izgradnje medijske kuće za nove generacije. Glavni urednik BURO. Srbija bit će Milan Djačić dok će s njim portal voditi publisher Nenad Janjatović i suosnivačica Miroslava Damjanović. Čitav tim ima bogato znanje iz svijeta luksuzne mode, kao i iskustvo rada u premium izdavaštvu. "Čvrsto vjerujemo u lokalnu autonomiju, lokalnu kreativnost i to da ćemo biti relevantni lokalnoj publici" izjavila je Damjanović.

"Primijetili smo da publika traži unikatno online iskustvo i upravo smo zato vidjeli BURO. kao idealan - da ne govorimo i dugo iščekivan i prijeko potreban - dodatak srpskom luksuznom lifestyle tržištu" izjavio je Milan Djačić, kojeg je publika ranije mogla upoznati kao modnog urednika magazina Elle Srbija te najmlađeg glavnog urednika Elle Man.

Da su u pitanju ljudi s iskustvom govori i činjenica kako je Nenad Janjatović bivši modni i kreativni urednik izdanja Elle Srbija, a ujedno je i radio kao konzultant u domeni vizualnog identiteta za mnoge luksuzne brendove, ali i slavne osobe. "Nakon niza godina i iskustva u izdavaštvu u Srbiji, osjetili smo da je pravi trenutak lansirati ovako nešto kao što je BURO. Srbija. Nedavni rebrending, novo sjedište u Londonu i vizija te tzv. nova BURO. era… sve to skupa slagalo se s našom viziju i onime što želimo ponuditi našim čitateljima i publici."

BURO. Srbija je deseta uspješno lansirana BURO. franšiza, ali i prva pod novim vodstvom novog tima čije je sjedište u engleskoj prijestolnici. Na tu temu ponosno se oglasio i Nick Smith, CEO brenda BURO. koji kaže: "Ponosni smo što smo ušli u partnerski odnos s Pood Boutique Medija Houseom, koja cijeni vrijednosti ovog brenda na svaki mogući način - u smislu digitalnih inovacija, izvrsnosti u radu, podrške čitateljima te ekspertnosti u domeni spajanja luksuznih brendova s najjačim konzumentima, millennialsima."

Za više događanja na tu temu svakako nas pratite, jer upravo je otvoreno jedno posve novo i vrlo uzbudljivo regionalno poglavlje koje ćete sigurno htjeti popratiti… 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više