Search

Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine

Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine

Putopis iz Hrvatske


Image: Sanja Bistričić via tmagazine.blogs.nytimes

Njujorški T magazine, koji je dio The New York Timesa, posvećen stilu življenja i svjetskim trendovima, objavio je putopis iz Hrvatske koji potpisuju Andreja i Maja iz brenda Dioralop, a prate ga fotografije Sanje Bistričić

Iako postoji tek pet godina, modni dvojac Dioralop koji čine Andreja Bistričić i Maja Merlić, niže uspjehe na domaćem, ali i na stranom tržištu. Njihove kolekcije uspješno se prodaju u svijetu, a njihov specifičan stil i način rada impresionirao je strano tržište. Odlična vijest o njihovom uspješnom brendu stigla je i do New Yorka. T Magazine, posvećen stilu života, trendovima, putovanjima, a koji je dio časopisa The New York Timesa objavio je putopisni dnevnik iz Hrvatske koji potpisuju Andreja i Maja uz fotografsku pratnju Sanje Bistričić. U tekstu stoji kako je Dioralop proveo dva tjedna istražujući ljepote hrvatske obale za novi lookbook za proljeće/ljeto 2016.

Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine (фото 1)

Neizostavna stanica bila je otok Pag, odakle potječe dizajnerica Andreja Bistričić, a koji Hrvati nerijetko nazivaju Mjesečevim otokom upravo zbog nedostatka flore. Put ih je odveo i do prekrasnog Dubrovnika, odakle potječe Maja Merlić, arhitektica i produkt dizajnerica. Osim posjeta obitelji Merlić, djevojke su sudjelovale na prodajnoj izložbi Design in Croatia na kojoj su imale svoj prodajni izlog. Također su posjetile Lokrum, otok nedaleko od Dubrovnika, gdje su zabilježile svaki trenutak s pomoću Polaroid kamere.

Kako su se provele provjerite u fotografijama koje slijede, a cijeli članak pročitajte ovdje.

Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine (фото 2)

Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine (фото 3)Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine (фото 4)Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine (фото 5)Dvojac Dioralop za The New York Times Style Magazine (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više