Search

Fotografija Angeline Jolie s pčelama danas je obišla internet

Fotografija Angeline Jolie s pčelama danas je obišla internet

Tekst: BURO.


Image: Dan Winters

I oni koji vole i oni koji ne vole lik i djelo Angeline Jolie jako dobro znaju da je ona jedna od rijetkih poznatih osoba koja se svojim resursima bori za promjene u svijetu. Od aktivizma do usvajanja djece i podizanja svijesti o raku dojke. Jedna od stvari koje su joj bliske srcu i za koje se zalaže jest ekologija, a to je dokazala i danas s fotografijom koja je obišla internet,

Nedavno se uključila u akciju “Žene za pčele” koja je zajednički projekt UNESCA i Guerlaina pokrenut s misijom da se podrži o obuči 50 ženskih pčelara, napravi 2500 košnica i stvori 125 milijuna pčela do kraja 2025. godine.

Kako bi privukla pažnju javnosti na važnost ove teme, odlučila je napraviti mini kampanju u suradnji s magazinom National Geographic. stala je pred objektiv Dana Wintersa koji ju je fotografirao po uzoru na legendarni uradak Richarda Avedona . Kako bi uspio u svojoj nakani, Winters je angažirao stručnjake koji su proizveli iste feromone korištene na setu prije 40 godina koje je rasporedio po Angelininom tijelu.

Fotografija Angeline Jolie s pčelama danas je obišla internet (фото 1)

Glavne točke na tijelu za privlačenje pčela su bile natopljene s više feromona, a svi osim glavne zvijezde su na setu nosili zaštitna odijela. Angelina je punih 18 minuta stajala mirno i nije zaradila niti jedan ubod, a fotografija ima preko milijun lajkova u samo nekoliko sati. Pažnja je dobivena, nadamo se i poanta priče.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više