Search

I Matthew McConaughey napravio je Instagram profil pa podijelio video koji je zaintrigirao korisnike

I Matthew McConaughey napravio je Instagram profil pa podijelio video koji je zaintrigirao korisnike

Još jedna holivudska zvijezda priključila se Instagram maniji

Tekst: L.L.


Image: Getty Images

Nakon "prijateljice" Jennifer Aniston, koja je samo jednom, svojom prvom, objavom oduševila Instagram svijet i u samo nešto više od dva tjedna skupila preko 18 milijuna pratitelja, na red je došao i jedan od onih holivudskih glumaca koji nas svakom svojom ulogom ponovno oduševljava. Naime, Matthew McConaughey napravio je Instagram profil, u jednom danu skupio preko milijun pratitelja, a njegov prvi post u 24 sata "zaradio" je gotovo dva milijuna lajkova. Da bi stvar bila još malo bolja, McConaughey je Instagram profil otvorio 4. studenog, istog dana kada je napunio 50 godina.

U svojoj prvoj objavi McConaughey je objasnio kako mu je cijela mreža još uvijek poprilična nepoznanica te kako nikada do sada nije dijelio svoj život na ovaj način. Dodao je i kako je siguran da na svom profilu želi voditi monologe te kako nije siguran želi li ulaziti u dijaloge, no kako je kroz život naučio da je važno najprije voditi dijalog kako bi se došlo do monologa i obrnuto. Također, rekao je i kako se veseli biti dijelom Instagram zajednice te načinu na koji će ga ista prihvatiti, hoće li pratitelje njegove objave nasmijavati ili natjerati na razmišljanje.

Simpatičan video završio je u svom šarmantnom stilu, a komentare ispod objave ostavili su mu i holivudski kolege. Tako je glumica Reese Witherspoon napisala kako je njegovim dolaskom Instagram postao daleko bolje mjesto, dok su mu The Rock, Jessica Chastain i drugi čestitali rođendan, ali i dolazak na omiljenu društvenu mrežu. Sudeći prema prvoj objavi i komentarima podrške koje je primio, nadamo se, od McConaugheyja mogli bismo vidjeli i više od planiranog. I to nas iznimno veseli!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više