Search

Instagram profil Diane Keaton pravi je dragulj! Kombinacija njezinog humora, strasti i nostalgije će vas oduševiti

Instagram profil Diane Keaton pravi je dragulj! Kombinacija njezinog humora, strasti i nostalgije će vas oduševiti

@diane_keaton


Image: Instagram

Ako nekoga trebate pratiti na Instagramu, kada su u pitanju osobe iz javnog života, onda je to definitivno 72-godišnja američka glumica Diane Keaton. Iako ju je W Magazine u periodu kada je otvorila svoj službeni insta profil okarakterizirao kao osobu koja možda ima jedan od najpodcjenjenijih profila, bio je u pravu, no sada su se stvari na tom polju ipak malo promijenile. Naime, njezin profil itekako je postao prepoznat, omiljen, posebice njezin specifičan način na koji ga vodi, kao i sadržaj koji na njemu plasira, a koji pomalo liči na kakav osebujni dnevnik koji rado dijeli s javnosti. 

Svojevrsni je to prozor u svijet kreative ove oskarovke, njezine strastvene ljubavi prema umjetnosti i arhitekturi, privatnom životu, nikad viđenim fotografijama iz nekih davnih dana, bilo privatno ili poslovno, ali i raznih humorističnih kao i ozbiljnih sugestija na aktualnosti. Našlo se tu i nekoliko rođendanskih čestitki koje je uputila kolegama, ali i random fotografija glumaca koje osobno voli, cijeni. Ono što je neizostavno u cijeloj priči jest i zafrkancija na vlastiti račun koju rado zagovara. 

Iako je od otvaranja profila, što je bilo sredinom svibnja 2015. godine, objavila tek preko 200 postova, njezin instagramski račun zavoljelo je i odlučilo pratiti preko 330.000 ljudi koji s nestrpljenjem čekaju njezinu idući objavu i s čime će ih iznenaditi. Pa, ako volite malo drugačiji pristup, kvalitetni humor i malo neuobičajen uvid u život neke osobe iz javnog života, onda biste svakako trebali obratiti pozornost i popratiti profil Diane Keaton - holivudske ikone neuništive karijere.

 

 

 

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više