Search

Istra je idealno mjesto za odmor ovog ljeta

Istra je idealno mjesto za odmor ovog ljeta

Preporučuje svjetski priznat Condé Nast Traveller

Urednik: Tina Kovačiček


Image: TZ Rovinj

Među 10 mjesta koje biste trebali posjetiti ovog ljeta našla se i Hrvatska, točnije divna Istra u konkurenciji s turističkim gigantima poput Brazila, Meksika, Kostarike i drugih

Iako smo vas već zasipali brojnim svjetskim listama ljetnih destinacija gdje je Hrvatska pronašla svoje mjesto, svaka vijest o još jednoj takvoj listi itekako je pozitivna za našu malu zemlju. U posljednje vrijeme Hrvatska se sve češće nalazi uz bok već odavno prepoznatim svjetskim turističkim destinacijama. Naravno, uvijek u svom duhu kao prekrasna mala mediteranska zemlja čije čari tek trebaju biti otkrivene. Još jedno takvo priznanje stiglo je ponovno od uredništva Condé Nast Travellera koje je Istru nedavno svrstalo na listu 10 destinacija koje morate posjetiti ovog ljeta. Kao što smo već spomenuli, pitoreskna Istra se našla u društvu rajskih plaža Brazila, Meksika, Kostarike te poželjnih destinacija poput Kube, Islanda.

Istra je idealno mjesto za odmor ovog ljeta (фото 1)

Tako je Condé Nast Traveller zaključio da je poluotok Istra pravo malo multikulturalno iznenađenje na vrhu Jadranskog mora s dugom i raznovrsnom poviješću. Uz gradove poput Rovinja, Poreča i Pule istaknuli su i unutrašnjost Istre koju vrijedi doživjeti zajedno sa svim gastro i eno lokalnim doživljajima. Još jednom dobar je osjećaj znati da su nam sve ove prirodne ljepote nadohvat ruke. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više