Search

Jennifer Aniston napravila Instagram i odmah objavila fotografiju koja bi mogla postati najlajkanija ikad

Jennifer Aniston napravila Instagram i odmah objavila fotografiju koja bi mogla postati najlajkanija ikad

Brojni kolege poželjeli su joj dobrodošlicu na društvene mreže

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Getty Images

Sve veći broj holivudskih zvijezda, neovisno o dobi i privatnim preferencijama, uviđa da je otvaranje profila na društvenim mrežama ključni korak održavanja popularnosti, i da se nema pretjerano smisla opirati tom trendu. Posljednja u nizu koja je to učinila je glumica Jennifer Aniston, koja je, unatoč tome što sama sebe opisuje kao osobu koja pomalo zazire od tehnologije (i dijeljenja privatnosti s milijunima ljudi), jučer odlučila otvoriti svoj prvi profil na društvenim mrežama i - posve očekivano - izazvala opće oduševljenje. Mogla je objaviti bilo koju fotografiju i računati na milijune lajkova dobrodošlice, ali svoju je Instagram avanturu odlučila započeti sa stilom.

Sve je, naime, krenulo njezinim komentarom kolegi Mattu Le Blancu, koji se prisjetio obljetnice emitiranja serije "Prijatelji" i koji ju je označio pomoću hashtaga, budući da dosad nije imala vlastiti profil. Ona mu je, bez ikakve najave, odjednom ostavila komentar u kojem piše da je odsad može i normalno označiti. Prvu fotografiju s njezinog profila nismo morali dugo čekati - Jennifer je, naime, sa svijetom odlučila podijeliti intimni trenutak okupljanja originalne postave spomenute serije, uz duhovitu poruku "Sad smo prijatelji i na Instagramu!".

Fotografija Lise Kudrow, Courtney Cox, Jennifer Aniston, Matta Le Blanca, Matthewa Perryja i Davida Schwimmera u manje od 20 sati prikupila je preko 8 milijuna lajkova, a neki već pišu kako bi mogla ozbiljno ugroziti status prve fotografije kćeri Kylie Jenner koja broji 18 milijuna lajkova, a možda čak i jajeta koje je nastalo kao čin pobune protiv upravo spomenute fotografije koje broji preko 53 milijuna lajka. U svakom slučaju, otvaranje Instagram profila slavne glumice dočekano je s velikim oduševljenjem, a poruke ohrabrenja i dobrodošlice su joj, među ostalima, uputili prijateljica Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Mariah Carey, ali i bivši suprug Justin Theroux.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više