Search

Jeste li već počeli pratiti Instagram profil Gisposable, na kojem Gigi Hadid objavljuje fotografije okinute jednokratnom kamerom?

Jeste li već počeli pratiti Instagram profil Gisposable, na kojem Gigi Hadid objavljuje fotografije okinute jednokratnom kamerom?

Pogled u privatan život supermodela

Tekst: D.D.


Image: Instagram (@gisposable)

Nakon što je američka manekenka Kendall Jenner, inače bliska prijateljica supermodela Gigi Hadid, otkrila svoju strast prema fotografiji - njezin uradak, portret manekenske zvijezde Kaije Gerber, završio je na naslovnici magazina Love, ispostavilo se da prijateljice ne dijele samo istu profesiju, već i isti hobi. Naime, Hadid je na društvenoj mreži Instagram otvorila profil pod nazivom Gi'sposables (@gisposable) na kojem dijeli fotografije u retro duhu, okinute jednokratnim fotoaparatom. Naziv je spoj između imena Amerikanke i riječi "disposable" koja na engleskom znači "za jednokratnu uporabu", a označava takve fotoaparate koji su na vrhuncu popularnosti bili u devedesetima.

Bella Hadid i Rihanna

Iako je profil nastao prije nešto više od osam mjeseci, na njemu se zasad nalazi 60 fotografskih uradaka multitalentirane 24-godišnjakinje koja je pokorila modne piste. No, bez obzira na sve, na meti njezina fotoobjektiva do sad su se našle r'n'b diva Jennifer Lopez, barbadoška glazbenica Rihanna, talijanska dizajnerica Donatella Versace, glumica Lauren Hutton, glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour te kolegice s kojima je Hadid bliska poput Doutzen Kroes, Joan Smalls, Irine Shayk i Kendall Jenner te, naravno, mlađa sestra Bella.

Donatella Versace i Jennifer Lopez

Manekenka je svoje pratitelje, njih gotovo 240 tisuća koliko je prikupila na Instagramu, odvela i u backstage revija dizajnera Marca Jacobsa i Jacquemusa, na snimanje kampanje za britanski brend Burberry, na dodjelu glazbenih nagrada Country Music Awards, na gala večeru CFDA, kao i na odmor na grčkom otoku Mykonosu na kojem je uživala sa svojim prijateljicama. Uvid u privatan život, bez filtera, kao i pogled iza kulisa događanja na koja njezini mnogobrojni fanovi ne mogu pristupiti, odličan je način za povezivanje s bazom obožavatelja, pokazivanje svojih talenata te upravljanje slike koju javnost o njoj inače dobiva putem medija. S obzirom na originalan sadržaj kojeg nudi na svojem fotografskom profilu, koji je ponekad daleko zanimljiviji od onog prikazanog na njezinom službenom profilu, ne sumnjamo kako će broj followera samo rasti.

Bella Hadid i Hailey Bieber

Anna Wintour

Doutzen Kroes

Kendall Jenner, Stella Maxwell i Bella Hadid

Lauren Hutton

Gigi Hadid

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više