Search

Justin Bieber se vraća na velika vrata: U novoj godini planira album, turneju i dokumentarac

Justin Bieber se vraća na velika vrata: U novoj godini planira album, turneju i dokumentarac

Prvi singl je već vani, a uskoro izlazi i 10-dijelni serijal

Tekst: D.M.


Image: Instagram

Pažnja Belieberi! Ne samo da će Justin Bieber okončati skoro petogodišnji jaz od svog posljednjeg albuma, već uskoro izbacuje novi web serijal koji će dokumentirati cijeli proces. YouTube je u utorak objavio da će Bieberovu prvu dokumentarnu seriju, ''Justin Bieber: Seasons'', predstaviti 27. siječnja s novim epizodama svakog ponedjeljka i srijede, kao što je na platformi i uobičajeno.

Dokumentarac će pratiti stvaranje još neimenovanog albuma kanadskog pjevača nakon stanke od četiri godine i dati fanovima uvid u njegov privatni život s novom suprugom, modelom Hailey Baldwin i ostalim članovima obitelji. Sudeći po traileru, ''Seasons'' obiluje scenama Biebera koji zamišljeno gleda u daljinu dok razmišlja o mnogim preokretima u karijeri koja je započela kad je imao 13 godina.

''Možda će gledajući ovo, ljudi moći zaista pogledati u njegov svijet'', izjavljuje Baldwin u traileru za dokumentarnu seriju.

Prisjetimo se, upravo je na YouTubeu prvi put stekao slavu kao 13-godišnjak s hitom ''Baby'' iz 2007. godine. Deset godina kasnije, 2017., naglo se povukao sa svjetske turneje ''Purpose'', navodeći potrebu za odmorom kao glavni razlog. Sudbina koju smo vidjeli već mnogo puta, pogotovo kada se radi o zabavljačima koji se vrlo mladi uključuju u mašineriju industrije - Britney Spears, Miley Cyrus, Shia La Boeuf...

U je protekloj godini Bieber objavio niz postova svojim 124 milijuna sljedbenika na Instagramu, progovarajući o borbama s depresijom, zloupotrebom droga i lošoj strani slave. Oporavak pripisuje religiji i Baldwin, svojoj ljubavi iz djetinjstva. U prosincu prošle godine, 25-godišnji Bieber najavio je da će u 2020. izdati svoj sljedeći album i krenuti na turneju po Sjevernoj Americi. ''Yummy'', prvi singl s još uvijek neimenovanog albuma, izašao je 3. siječnja.

 

 

 

Leave a comment

više