Search

Kylie Jenner i Twitter objava u vrijednosti od 1,3 milijarde dolara o kojoj svi pričaju

Kylie Jenner i Twitter objava u vrijednosti od 1,3 milijarde dolara o kojoj svi pričaju

Što se točno dogodilo?

Tekst: E.G.

Image: Arhiva,
Instagram,
Twitter

Među brojnim nezadovoljnim korisnicima Snapchata, odnosno njegovog najnovijeg "updatea", našla se i Kylie Jenner - i o tome odlučila obavijestiti javnost

O tome koliko je obitelj Kardashian-Jenner globalno utjecajna, svidjelo se to nekima ili ne, ne moramo posebno govoriti. Ako želite biti sigurni da će se vaš proizvod rasprodati u trenu, dovoljno je da osigurate objavu na Instagram profilu neke od članica obitelji. To se iz godine u godinu potvrđuje, pa ne čudi stoga da se većina sestara ovog klana odlučila na pokretanje vlastitog biznisa, bez posrednika i drugih zainteresiranih strana. Kako se i moglo očekivati, svaki njihov projekt je naišao na uspjeh; od Good American linije odjeće s potpisom Khloe Kardashian, preko KKW Beauty s potpisom Kim Kardashian West, pa sve do Kylie Cosmeticsa koji je Kylie Jenner učinio najbogatijom pripadnicom obitelji, ali i najmlađim beauty mogulom na svijetu. Dodajte tome i famu oko njene trudnoće koja je kulminirala rušenjem rekorda Instagrama po broju lajkova jedne fotografije, i bit će vam jasno koliko moć Jenner doista ima u svojim rukama.

Potvrđuje i to najnoviji slučaj vezan uz nju o kojom su se raspisali svi svjetski mediji. Naime, Kylie Jenner je sinoć objavila dva tweeta i potaknula masovnu raspravu, koja je za rezultat imala drastičan pad vrijednosti dionica jedne kompanije. O čemu se točno radi? Prije svega, treba napomenuti kako je popularna društvena mreža Snapchat nedavno dobila svoj novi update, a reakcije su bile sve samo ne pozitivne. Međutim, jedno je kad se žale no name pojedinci, a drugo je kad se žali Kylie Jenner. Naime, preko svog Twitter profila je upitala korisnike jesu li i oni prestali koristiti Snapchat ili je problem u njoj te dodala kako je sve skupa tužno.

Tisuće korisnika su odgovorile kroz nekoliko sekundi i složili se s tvrdnjom da je nova nadogradnja upropastila cijeli doživljaj omiljene mreže. Možda to ne bi bila vijest sama po sebi, da sve nije rezultiralo padom vrijednosti kompanije u iznosu od 6%, odnosno 1,3 milijarde dolara. Financijski stručnjaci su redom isticali kako je nemoguće sa sigurnošću tvrditi da su ova dva događaja izravno povezana, ali slučajnost je prevelika za ignoriranje. Kako sve ne bi bilo tako crno, Kylie Jenner je na kraju objavila još jedan tweet, u kojem je napisala da ipak još uvijek voli Snapchat i da je to njena prva ljubav. Još uvijek ne znamo hoće li to i kako utjecati na dionice i popularnost mreže, ali jasno je da je sljedeći potez na čelnicima mreže, koji nisu mogli dobiti veći poticaj za ispravljanje aplikacije. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više