Traži

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu

www.mali-plac.org


Fotografija: mali-plac.org

Mjesto koje je postalo sinonim za zdravu, organsku i raznovrsnu hranu te mjesto ugodnih druženja gdje su svi dobrodošli...

Od svog početka Mali plac je puno više od običnog 'placa'. To je mjesto na kojem ćete imati prilike saznati sve o zdravoj hrani domaćih proizvođača, njezinu porijeklu, načinu uzgoja te na kraju mogućnost kušanja i kupnje te iste hrane. Osmišljen je kao platforma za povezivanje velikog broja lokalnih proizvođača i ljubitelja zdravog.

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 1)

"Želja nam je to povezivanje učiniti zabavnim i kreativnim događanjem te vas potaknuti da osobno upoznate ljude koji proizvode hranu i iz prve ruke doznate sve o njihovim proizvodima te procesu uzgoja i proizvodnje. Ovdje se odnos temelji na povjerenju", poručila nam je Jelena Mikin, jedna od suosnivačica projekta.

Svake subote imate priliku posjetiti ga u Sinkovićevoj 8 na Tavanu, ili srijedom u Tvornici Katran na afterwork druženju. Osim uživo, odsad omiljeni zagrebački Mali plac možete pratiti putem web stranice mali-plac.org te saznati sve o izlagačima i mjestu održavanja.

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 2)

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 3)

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 4)

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 5)

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 6)

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 7)

Najcool zagrebački plac odsad pratite i na webu (фото 8)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više