Search

Najstrašnija noć u godini: Izdvojili smo najbolje maske slavnih

Najstrašnija noć u godini: Izdvojili smo najbolje maske slavnih

Biste li ih prepoznali?

Tekst: L.L.


Image: Instagram

Najdraži tulumi u godini oni su za koje se pripremamo mjesecima i oni za koje znamo da će nas iznenaditi na najbolji mogući način. Jedan od takvih zasigurno je i tulum za Noć vještica, a ove smo ga godine proslavili brzinskim maskama i velikim dozama zabave. Za razliku od nas, holivudske zvijezde još su jednu godinu za redom dale sve od sebe kada su u pitanju kreativne maske za Halloween. Već očekivano, najbolju je i ove godine osmislila Heidi Klum koja je na jednu večer postala najstrašniji zombie i još jednom dokazala svoju titulu kraljice Halloweena.

@heidiklum Instagram

 

@heidiklum Instagram

Idejom i realizacijom kostima oduševila je i Gigi Hadid koja se na tulumu Kendall Jenner pojavila maskirana u Jima Carreyja iz filma "Maska", a nisu razočarale niti sestre Kardashian. Tako se Kourtney maskirala u Dolly Parton, Kim Kardashian u Reese Witherspoon kao Elle Woods iz filma "Plavuša s Harvarda", dok se Kyle Jenner odlučila maskirati u Malu sirenu. Jedna od urnebesnijih maski bila je i ona Jessice Biel koja se, ni više ni manje, maskirala u svog supruga. Na Instagramu je podijelila fotografiju sebe kao Justina Timberlakea iz doba NSYNC-a dok se Justin odlučio maskirati u mikrofon.

@gigihadid Instagram

 

@kourtneykardash Instagram

 

@kimkardashian Instagram

 

@kyliejenner Instagram

 

@jessicabiel Instagram

Ciara i Russell Wilson iznenadili su genijalnim kostimima Beyonce i Jay Z-a, Kevin Heart nasmijao nas je maskiranjem u kolegu glumca The Rocka, a Nicky Minaj oduševila u kostimu Harley Quinn iz filma "Suicide Squad". Glumice Stephanie Beatriz i Nina Dobrev za ovogodišnje su kostime kao inspiraciju odabrale Billie Eilish, dok je Ashley Graham oduševila genijalnim kostimom Jessice Rabbit.

 

@ciara Instagram

 

@kevinhart4real Instagram

 

@nickiminaj Instagram

 

@stephaniebeatriz Instagram

 

@nina Instagram

 

@ashleygraham Instagram

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više