Search

Nakon Jennifer Aniston, i Courtney Cox gotovo srušila Instagram samo jednom fotografijom

Nakon Jennifer Aniston, i Courtney Cox gotovo srušila Instagram samo jednom fotografijom

Zvijezde "Prijatelja" ovih su dana hit na društvenim mrežama

Tekst: L.L.


Image: Getty Images

Nakon što je Jennifer Aniston napokon otvorila vlastiti Instagram profil i u samo nekoliko sati skupila preko osam milijuna lajkova na svoju prvu objavu, Instagram je oduševila i druga "prijateljica" još jednim selfiejem. Riječ je o Courtney Cox, Monici iz "Prijatelja", koja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sebe i Davida Beckhama u jacuzziju, a zatim u dva dana prikupila gotovo četiri milijuna lajkova.

Velikom oduševljenju zasigurno je doprinio njezin komentar u kojem je napisala "Too hot in the hot tub!", a zatim i otkrila kako je riječ o snimanju epizode serije "Moderna obitelj" u kojem David Beckham i ona glume same sebe.

Ispod fotografije komentare su ostavili članovi glumačke ekipe "Moderne obitelji", ali i slavni poput Julianne Moore, koju je fotografija također poprilično zatekla. Fotografiju sa seta objavio je i sam David Beckham, a ispod iste ostavio je opis: "Danas sam na poslu upoznao novu PRIJATELJICU", a kako je i sam veliki fan serije "Moderna obitelj", čini se, epizoda s Davidom i Courtney, mogla bi biti i više nego spektakularna. Kako sada stvari stoje i kako će cijela stvar izgledati, vidjet ćemo početkom 2020. godine kada izlazi nova sezona "Moderne obitelji".

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više