Search

Naomi Campbell je snimila vlog o svojoj rutini putovanja zrakoplovom i internet se jako dobro zabavlja

Naomi Campbell je snimila vlog o svojoj rutini putovanja zrakoplovom i internet se jako dobro zabavlja

Imate li loš dan, ovaj bi vam ga video mogao popraviti!

Tekst: E.G.


Image: Getty

U jednoj sekciji komentara na YouTubeu pronašli smo komentar koji sjajno oslikava novu stvarnost; dok su nekada vlogeri pokušavali postati poznati, danas poznati pokušavaju postati vlogeri. Ako mislite da je ta teza pomalo nategnuta, reći ćemo vam samo da je svoj vlog nedavno otvorila i jedna jedina Naomi Campbell. Jedan od najvećih supermodela u povijesti sada redovito snima video uratke u trajanju od nekoliko minuta koji su, naravno, već postali hit među gledateljima diljem svijeta.

Naime, dobro je poznato kako Naomi nije samo još jedno lijepo lice ili osoba koju se pamti po savršenoj tjelesnoj građi. Uz sve nabrojeno, slavan je i njen problematični karakter koji ju je skupo stajao, kao i činjenica da nema dlake na jeziku i da je nebrojeno puta javno iznosila ne tako popularna mišljenja o svojim kolegama iz showbizz svijeta.

Takva Naomi, na kakvu smo već navikli, pojavljuje se i u najnovijem vlogu Naomi Campbell's Airport Routine. Na početku sve izgleda kao još jedan obični travel vlog; slavna manekenka priča kako je rođena putujući, kako su putovanja obilježila njen život i kako obožava aerodrome te općenito letjeti zrakoplovom. Ipak, gledatelj vrlo brzo shvaća da je ovo sve samo ne još jedan obični vlog o putovanjima, i to otprilike onda kad Naomi počinje dezinficirati sjedalo na kojem će provesti let, kad vadi svoju ručno opranu dekicu kojom će ga presvući i kad na lice stavlja masku kako bi se zaštitila od kihanja i kašljanja drugih ljudi. Dalje od ovog nema smisla prepričavati, bit će najbolje da video pogledate i sami!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više