Search

Navukli smo se na YouTube kanal Leandre Medine

Duhovita blogerica u ulozi video reporterke


Image: Man Repeller

Leandra Medine je u svijetu mode postala poznata po svom smislu za humor kad je odijevanje u pitanju

To je prenijela i na svoj blog Man Repeller koji je danas jedna od vodećih adresa za sve koji modu, kao ni svoj osobni stil ne shvaćaju posebno ozbiljno. Man Repeller danas više nije osobni blog, ima više od 15 zaposlenih i posvećen je kvalitetnom sadržaju više nego trendovskim tekstovima za široke mase. U sklopu te nove strategije koju je Leandra razvila na svom uspješnom portalu, osmislila je i video platformu na You Tubeu kroz koju objavljuje komične i vrlo originalne snimke svojih avantura u New Yorku, ali i zanimljive intervjue.

U rubrici koju je nazvala The Chatroom ugošćuje osobe koje je inspiriraju, a s kojima onda u formatu od svega nekoliko minuta razgovara o njihovim karijerama i uspjesima, a međusobno razmjenjuju i savjete. Jenna Lyons ju je tako jednom prilikom učila kako nanijeti ruž zatvorenih očiju i kako pravilno podvrnuti rukave košulje, dok je Ines de la Fressange s njom podijelila što svaka Francuskinja mora imati u ormaru. Osim njih ugostila je i Alexu Chung, Iris Apfel, Karlie Kloss, Lenu Dunham, Diane von Furstenberg i još niz snažnih žena koje je inspiriraju.

Navukli smo se na YouTube kanal Leandre Medine (фото 1)

Uz The Chatroom, na Man Repeller YouTube kanalu Leandra često objavljuje i komične video priloge u kojima šeće Manhattanom i ispituje slučajne prolaznike što misle o njezinom ludom outfitu, bi li je pozvali na spoj dok na sebi nosi predimenzioniranu košulju svoje prijateljice Rosie Assoulin ili pak snima reakcije prolaznika dok ulicama šeće odjevena u kupaći kostim i štikle. Njezin je kanal stoga odlična destinacija za sve koji, baš poput Leandre, modu shvaćaju kao jednu veliku igru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više