Search

Odličan kratki video o Rijeci koji je oduševio Facebook zajednicu. Pogledajte ga!

Odličan kratki video o Rijeci koji je oduševio Facebook zajednicu. Pogledajte ga!

"Flow" je uradak dvojice riječkih vizualnih umjetnika - Vladimira Šoića i Borisa Ercega


Image: Facebook,
Unsplah

Vladimir Šoić i Boris Erceg dva su vizualna umjetnika iz Rijeke. Nedavno su na Facebooku objavili odličan video pod imenom "Flow" koji je naprosto sve oduševio i izazvao sjajne reakcije korisnika ove društvene mreže. Naime, u pitanju je kratki, ali impresivan i inspirativan uradak od svega tri minute u kojem su na odličan način prikazali riječku svakodnevicu, točnije od toga kako se gradi budi i odlazi na počinak.

"Iako je prvobitno zamišljen kao turistički promotivni video s fokusom na arhitekturu i klasičnim scenama grada, nedugo nakon početka snimanja postalo je jasno da ono što Rijeku zapravo čini zanimljivom i privlačnom su upravo scene svakodnevnog života njenih ljudi. "Flow" je presjek gradskih znamenitosti i crtica iz života ljudi koji Rijeku čine onakvom kakvom je znamo", objašnjavaju umjetnici za portal Punkufer.hr o trećem najvećem gradu po veličini u Hrvatskoj koji je nedavno proglašen Europskom prijestolnicom kulture 2020. 

Odličan kratki video o Rijeci koji je oduševio Facebook zajednicu. Pogledajte ga! (фото 1)

Video "Flow" u vrlo kratkom vremenu postao je viralan i dosad ga je pogledalo preko 46.000 ljudi. Komentari korisnika su svi redom pozitivni, a neki od sugrađana su čak komentirali da iako žive i obitavaju u Rijeci, da su putem videa uspjeli dobiti neku posve, dosad neviđenu vizuru ovog hrvatskog grada. O čemu je riječ i na koji način je ispričana cijela priča pogledajte niže u videu. Sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više