Search

Pažnja, pažnja! \"Prijatelji\" se vraćaju sa specijalom na novoj streaming platformi

Pažnja, pažnja! "Prijatelji" se vraćaju sa specijalom na novoj streaming platformi

Omiljeni šestorac pokazat će svoje umijeće improvizacije

Tekst: D.M.


Image: Instagram

Ovo nije lažna uzbuna! Holivudski insider, Deadline piše kako Warner Bros. okuplja svoj stari kružok - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry - u improviziranom specijalu koji će lansirati streaming platformu HBO Max.

Pažnja, pažnja! "Prijatelji" se vraćaju sa specijalom na novoj streaming platformi (фото 1)

Omiljeni će se cimeri ovaj put šegačiti bez scenarija u jednosatnom programu vrijednom 20 milijuna američkih dolara, a svaka će zvijezda dobiti tri do četiri milijuna, jednako iznosu koji Netflix izdvaja za svoje najveće komičarske zvijezde poput Ellen DeGeneres, Amy Schumer i Chrisa Rocka. Prava na svih 10 sezona  dostigla su cijenu od 425 milijuna dolara nakon što je sitcom postao jedan od najpregledavanijih emisija na Netflixu.

O ponovnom sastanku se šuškalo cijele prošle godine i do prije dva tjedna bio je tek mogućnost, sve dok prije dana Perry nije objavio tweet koji je pokrenuo maniju među višegeneracijskom obožavateljskom demografijom.

Pažnja, pažnja! "Prijatelji" se vraćaju sa specijalom na novoj streaming platformi (фото 2)

Svako ujedinjenje ansambla, poput onog koje je oborilo Guinnessov rekord za najbrže skupljeni određeni broj likeova na Instagramu, budi nadu za još pokojom sezonom, no "nema govora o rebootu jer su seriju koju su emisiju koju su mislili napraviti napravili, a i riječ je bila o razdoblju kada su nam prijatelji obitelj, a ne ljudima s vlastitim obiteljima i brigama", tvrdi Marta Kauffman, koproducentica legendarnog serijala.

Pažnja, pažnja! "Prijatelji" se vraćaju sa specijalom na novoj streaming platformi (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više