Search

Prvi pogled na novu minimalističku vilu Kim Kardashian i Kanyea Westa

Prvi pogled na novu minimalističku vilu Kim Kardashian i Kanyea Westa

U Hidden Hillsu

Tekst: E.G.


Image: screesnhot,
twitter

Američki glazbenik i dalje zabavlja javnost svojim Twitter objavama, a ovaj je put odlučio pokazati kako izgleda njegov novi dom...

Kanye West uglavnom ne koristi društvene mreže, ali jednom kad se na njima pojavi ne izlazi iz fokusa medija. Posljednje poglavlje njegovih objava je počelo predstavljanjem svojevrsnih smjernica za sretniji život, poput one da moramo biti iskreni, jednostavni ili pak da ne posežemo za mobitelom odmah po ustajanju iz kreveta. Osim toga, West je nastavio pisati o tome zašto je Donald Trump pozitivan kao političar, koje političare još cijeni, čije bi koncerte volio pogledati i mnoge druge (samo) njemu svojstvene objave. U moru takvih objava, svjetskim medijima je posebno zapela za oko ona u kojoj pokazuje fotografije svog novog doma, koji je nedavno kupio sa suprugom Kim Kardashian za 60 milijuna dolara, a koji uspoređuje sa scenografijom filma "Get Out".

Upravo mu je ona ekspresno odgovorila, rekavši kako su se dogovorili da fotografije njihovog doma neće pokazivati javnosti. Uz to, iskoristila je i priliku da ga pita znači li to da će se nova sezona njenog reality showa ipak moći snimati i kod njih, što dosad West nije planirao dopustiti. U nastavku pogledajte fotografije koje još jednom potvrđuju kako ovaj slavni bračni par ostaje vjeran svom rigorozno minimalističkom stilu uređenja interijera, baš kao što je to bio slučaj i s njihovom prošlim domom.

više