Traži

Putovati s psom u Hrvatskoj upravo je postalo lakše!

Putovati s psom u Hrvatskoj upravo je postalo lakše!

Prvi web portal koji nudi korisne informacije za sve vlasnike pasa


Fotografija: Doggycheckin.com

Web portal Doggycheckin.com vlasnicima pasa donosi sve informacije potrebne za lako i brzo putovanje s najboljim prijateljima

Doggycheckin.com prvi je web portal namijenjen turistima koji putuju u Hrvatsku sa svojim psima. Portal je jedinstven, jer ne samo da na jednom mjestu nudi sve informacije potrebne turistu koji putuje s psom, već nudi i direktnu mogućnost rezerviranja smještaja u 'pet friendly' hotelima i apartmanima putem partnerstva s Booking.com.

Doggycheckin.com

Sadržaj Doggycheckin.com odgovara na sve potrebe vlasnika pasa koji putuju - od organizacije putovanja i dostupnog smještaja, pa do vjerodostojnih informacija o veterinarskim ambulantama i mjestima na kojima su psi dobrodošli poput plaža, restorana, kafića, nacionalnih parkova i parkova prirode. Na portalu se može pronaći i popis dućana i salona za kućne ljubimce, pa vlasnici pasa mogu uvijek znati gdje u mjestu u kojem odsjedaju mogu kupiti omiljenu hranu svog ljubimca ili ga ošišati.

Tamara Božinović

"Putujući sa svojim psima često sam nailazila na probleme, jer čak i tamo gdje ima smještaja u koji možete s ljubimcem, ne možete znati da li ih možete povesti kad idete na ručak i hoće li vas netko poprijeko gledati kad ih povedete na plažu. Još je teže ako ste strani turist, pa sam željela svima koji dolaze u Hrvatsku sa svojim ljubimcem putovanje učiniti ugodnijim", objašnjava osnivačica portala Tamara Božinović.

Putovati s psom u Hrvatskoj upravo je postalo lakše! (фото 1)

Doggycheckin.com izuzetno je koristan i vlasnicima pasa koji prate kinološke izložbe, jer ne samo da sadržava kontakte Kinološkog saveza Hrvatske kao i svih Kinoloških društava u zemlji, već i popis izložbi koje se održavaju u Hrvatskoj.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor