Search

Što je ključno da biste postali uspješan \"influencer\"?

Što je ključno da biste postali uspješan "influencer"?

Leandra Medine podijelila savjete o uspjehu


Image: Buro247com.au

Leandra Medine dala je iskren intervju svojoj suradnici i prijateljici Ameliji Diamond, u kojem je otkrila nekoliko savjeta o tome kako postati uspješan "influencer"

Riječ influencer ušla je duboko u naš rječnik i danas označava ljude koji su utjecajni na društvenim mrežama zbog svojih You Tube kanala, Instagram profila ili blogova. Jedna od prvih influencerica bila je upravo Leandra Medine. Modna blogerica i danas vlasnica uspješne lifestyle publikacije Man Repeller kojoj je riječ influencer itekako mrska, no ne može od nje pobjeći. Svoju je stranicu Man Repeller pokrenula još 2010. i to kao modni blog, a ona je danas nevjerojatno uspješna tvrtka i publikacija koju na Instagramu prati 1.8 milijuna ljudi.

Amelia Diamond, Leandrina dugogodišnja prijateljica i suradnica, odlučila je porazgovarati s Leandrom o tome kako je došla do pozicije na kojoj je sada, a Leandra se otvorila o tome što bi voljela da je znala prije nego je ušla u ovaj posao i otkrila nekoliko savjeta o tome kako biti uspješan influencer.

Ciljevi u karijeri

"Nisam imala ciljeve za Man Repeller osim tog da ću u životopisu imati referencu na temelju koje će me netko zaposliti nakon diplome. Sanjala sam da ću izvještavati za New York Magazine ili postati cijenjena modna urednica... Znate onu scenu na početku filma "Vrag nosi Pradu" u kojoj more modnih urednica obuva svoje štikle i trče kroz Soho na posao? Jako sam željela da moj život tako izgleda," rekla je Leandra. No, ubrzo je shvatila važnost realnih ciljeva i fokusiranje na njih ju je dovelo do onoga gdje je sada.

Što je ključno da biste postali uspješan "influencer"? (фото 1)

Platforma mora ostati autentična

"Kad sam počela 2010. godine riječi "autentično" i "transparentno" nisu se koristile tako puno kao danas, ali su oni kao načela sastavni dio mog DNK i DNK koji kola Man Repellerom," kaže Leandra i dodaje: "Ja sam otvorena knjiga, srce i duša su mi uvijek otvoreni i bilo bi mi neprirodno da na Man Repelleru ne reflektiram život koji živim privatno."

Nemojte prodati svoje principe

"Ljudi mogu činiti što god žele. To je njihov život, njihova društvena mreža. No, moraju biti svjesni kakvu osobnost i stil života projiciraju tamo i jesu li spremni nositi se s tim u budućnosti," tvrdi Leandra. "Niste se prodali ako imate oglase na profilu, ali ako zbog njih i novca koji donose žrtvujete svoje principe onda ste se izgubili."

Poznanstva su najbolji dio ovog posla

"Najbolji dio ovog svijeta su odnosi koje sam razvila. Ako ste se oduvijek divili modnoj industriji izvana, kad joj napokon priđete osjećate se kao da ste u snovima. Odjednom razvijete odnose s tim ljudima koji su se do sada činili kao mitska bića," zaključuje Leandra.

Što je ključno da biste postali uspješan "influencer"? (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više