Search

Twitter filozofija Kanyea Westa je najzabavnija stvar koju ćete pronaći na internetu ovih dana

Twitter filozofija Kanyea Westa je najzabavnija stvar koju ćete pronaći na internetu ovih dana

Glazbenik savjetuje

Tekst: E.G.

Image: twitter,
screenshot

Dobri stari Kanye West je još jednom odlučio svoje zaključke i promišljanja podijeliti s javnošću, a ovaj se put odnose na ispravan način življenja i djelovanja!

Kanyea Westa ili vole ili mrze, a neopredijeljenost nekako nije opcija. Ono oko čega se svi slažu jest kako ga je teško ignorirati. Drugim riječima, slavni glazbenik zna kako privući medijsku pažnju, unatoč tome što tvrdi kako mrzi paparazzi kulturu i svijet u kojem se od javnih osoba očekuje da svaki svoj potez moraju objasniti i promisliti. Društvene mreže tako također ne koristi, osim kad procjeni da će od toga imati koristi, da ima za poručiti nešto od krucijalne važnosti ili kad nas jednostavno odluči zbuniti. Za Valentinovo je tako ponovno aktivirao svoj Instagram profil i objavio na desetke fotografija kultnih holivudskih parova, a cijelu sagu završio slikom roditelja svoje supruge, Kim Kardashian West.

Ovih dana Westove objave ponovno zabavljaju svjetske medije, ali platforma koju je odlučio koristiti je sada Twitter. Nakon što je u jednom intervjuu potvrdio kako piše filozofsku knjigu "Break The Simulation", na svom je Twitter profilu počeo objavljivati savjete (lekcije?) koje bismo svi trebali pratiti, ako želimo bolju kvalitetu života. Mnogi su odmah komentirali kako ti statusi daju odličan uvid u stanje njegovog uma, kao i sadržaj koji možemo očekivati u knjizi. Nemojte lagati, neka vas vodi strast i budite iskreni, a u nastavku pogledajte što vam Kanye West još preporučuje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više