Search

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta

Instagram i Twitter profili slavnih životinjica


Image: Buro247.ru

Modni dizajneri ne razlikuju se od drugih u svojoj ljubavi prema životinjama, ali njihovi ljubimci imaju poseban tretman

Oni su "vlasnici" Instagram profila, šeću redakcijom Voguea, spavaju u dizajnerskim studijima... Odabrali smo 5 najpoznatijih profila kućnih ljubimaca u modnom svijetu (i ne samo to!).

Choupette Lagerfeld

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta (фото 1)

Mačka Karla Lagerfelda bez sumnje je najpoznatija mačka u modnom svijetu. Ona je Karlova najveća ljubav, jedino živo biće koje se smije zavući i njegovu postelju, kojoj je posvetio čak cijelu kolekciju modnih dodataka i koju spominje u svakom svojem intervjuu. Choupette ima i Instagram i Twitter profile, od čega na posljednjem čak 37 tisuća followera. Puno za jednog ljubimca, zar ne?

Neville Jacobs

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta (фото 2)

Neville Jacobs obožavani je bulterijer Marca Jacobsa i njegov stalni pratitelj kud god krene. Neville ima i najboljeg prijatelja - malog francuskog buldoga Charlieja koji također ima svoj Instagram profil i koji je čest gost na fotografijama. Marc Nevillea vodi u svoj studio, organizirao mu je editorial u Love Magazineu, a iako mnogi bulterijere prozivaju agresivnima, ovaj pas je uistinu jedno divno i strpljivo biće.

Cecil Delevingne

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta (фото 3)

Kunić Care Delevingne nova je pridošlica Delevingne obitelji. On je zvijezda u usponu životinjskog Instagram svijeta, jer od 14. svibnja kada je profil otvoren, ima čak 70 tisuća followera. No zbog toga o njemu još ne znamo mnogo osim da ga Cara obožava, svugdje nosi sa sobom te kunić slobodno šeće svim modnim studijima i te modnim snimanjima na koje Cara putuje.

Clara Grand

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta (фото 4)

Kunić Clara ljubimac je Katie Grand, modne novinarke, stilistice i glavne urednice časopisa Love Magazine. Clara je često zločesta, grize namještaj, na svoje profile stavlja fotografije sa životinjskim prijateljima, komentira statuse Billa Murraya, žali se na dosadu u Velikoj Jabuci te se fotografira s Prada cipelama. Kao i pravoj zvijezdi, Instagram profil joj je privatan, ali je zato svi mogu pratiti na Twitteru.

Pumpkin Coddington

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta (фото 5)

Perzijska mačka Grace Coddington glavna je zvijezda Instagram profila svoje vlasnice. Na njemu se ponekad pojavljuje i u ilustriranoj formi, a kao takva bila je uvrštena i u poznatu Graceinu autobiografiju, te se našla na mini kolekciji modnih dodataka koju je Grace kreirala za Balenciagu.

Grumpy Cat

Upoznajte najpoznatije kućne ljubimce modnog svijeta (фото 6)

Grumpy Cat nije ljubimac poznatog dizajnera, ali je bez sumnje najpopularnija mačka na svijetu. Na svoj drugi rođendan posjetila je i urede Voguea gdje je oduševila Grace Coddington, no poznata po svojem raspoloženju, Grumpy je bila više nego razočarana. Na svom je Twitter profilu "napisala": "Bila sam u Vogue uredima jednom. Bilo je užasno."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više