Search

Upoznajte pse koji imaju više pratitelja na Instagramu nego vi

Upoznajte pse koji imaju više pratitelja na Instagramu nego vi

Tekst: BURO.


Biti vlasnik psa je mnogo više od toga. To ne znači samo imati kućnog ljubimca, nego imati novog člana obitelji, koji ima svoj karakter, želje, prohtjeve, zna što voli i što ne voli, pa čak i što mu se sviđa nositi, a što baš i ne. Odnos između psa i vlasnika je prilično specifičan i kompleksan, a da smo u pravu zna svatko tko se nalazi u jednom ovakvom odnosu. Iz te ljubavi i fascinacije svojim krznenim prijateljem mnogi ljudi otvaraju Instagram profile svojim ljubimcima, pretvarajući ih u virtualne zvijezde, a kao takvi dobivaju mnogo pratitelja i lajkova i gotovo da postaju zaista poznate ličnosti. OK, ličnosti je malo diskutabilan termin, ali znate na što mislimo.

Predstavljamo vam izuzetno poznata imena Instagrama - Insta psiće koji su postali ozbiljne zvijezde na prvom mjestu zato što imaju više pratitelja od svih nas zajedno. Oni su najtraženiji psići svijeta, takoreći modne ikone, koji nose najbolju odjeću i uživaju u životu. Zaboravite na sve druge forme i oblike luksuza, i bacite pogled na Obi Wana s naočalama ili Coconut s tijarom. Ozbiljna krznena ekipa Influencera.

Dior & Obi Wan

@the_doggie_days

Obi Wan i Dior su braća maltezeri koji zajedno imaju 85 tisuća followera. Nose vintage naočale, vole se dobro odjenuti, pojesti nešto fino i malo proputovati svijetom. Da su osobe rekli bismo da su travel blogeri, ali pošto ne vode svoj blog još uvijek su samo travel dogeri. Bilo kako bilo, ekipa stvarno živi u bajci kako im uostalom i piše na Instagramu, i od danas barem znamo što poželjeti. Da živimo kao Dior i Obi Wan. Dosta.

Jiff the Pomeranian

@jiffpomm

S preko 10 milijuna pratitelja na Instagramu Jiff the Pomeranian je definitivno ne zvijezda nego zvjezdetina, a i ujedno je i najpraćeniji pas na Instagramu. U opisu profila mu stoji da je javna ličnost, što realno kad prebrojimo ove milijune i jest. Kako ne bi bio kada se do sada pojavljivao u mnogim spotovima i kampanjama. Možda ćete se najprije sjetiti njegovog gostovanja u spotu "Dark Horse" Katy Perry. Pored toga drži i dva Guinnessova svjetska rekorda, za najbržeg psa koji trči na dvije noge. Dakle, em sladak em i talentiran. Ne postaje se zvijezda baš bez razloga, zar ne?

Ella Bean, Coconut Bean, Fifi von Bean i Poppy Bean

@ellabeanthedog

Izrazito bizarna četvorka, koju ruku na srce možemo zamisliti i kao glavne uloge u nekom filmu. Ella nema zube, ponekad je nervozna, najstarija je u ekipi i još uvijek nije navikla da više nije jedina zvijezda. O Coconutu kruži priča da je polu vanzemaljac polu pas. Fifi von Bean važi za najopasnijeg člana ekipe, i na Instagramu stoji upozorenje koje vrijedi shvatiti ozbiljno, da Fifi može ubiti ako joj se prohtije. Opasna zvijer od 1.5 kilograma. Posljednji, ali ne i najmanje važan je Poppy. Beba obitelji poznat kao “mali anđeo”. Ipak, svi su veoma živopisnog karaktera i izgleda (toliko da se Coconut i Ella mogu pohvaliti suradnjom s brendom Balenciaga).

Louboutina

@louboutinanyc

Louboutina poznata kao Loubie, a najpoznatija kao “pas koji grli” ima samo jednu misiju. Da širi ljubav i nježnost. Nije baš ikona stila i trendseterica kao prethodna ekipa, ali definitivno zna zadiviti. Svakako, ono što joj zamanjka u domeni mode i lifestylea, nadomjesti stavom i raspoloženjem, a to da je svi obožavaju dokazuje i činjenica da ima verificirani profil. Kada pričamo o ozbiljnim facama među psima, to je sasvim sigurno Loubie.

Ari

@honeyidressedthepug

Ari je mops. Oni inače slove kao slatka i prilično luckasta rasa, ali je Ari pomaknuo sve granice i postao simbol za zabavu, pogotovo uzimajući u obzir kontrast između njegove uvijek hiper-namćoraste face i pastelnih kolorita koje nosi. To je također njegova posebna prednost. Ari nosi samo svoje stvari, posebno dizajnirane za njega, budući da njegova vlasnica Maitri i on "zajedno" imaju brend koji se bavi dizajnom i proizvodnjom matching komada za ljude i njihove ljubimce.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više