Traži

Zaboravite na \"baby giraffe\". Dobili smo novu hit pozu na Instagramu koju su svi odmah prigrlilil

Zaboravite na "baby giraffe". Dobili smo novu hit pozu na Instagramu koju su svi odmah prigrlilil

Evo kako uspješno savladati "shmiling"


Ako pratite Instagram trendove ili pak želite savladati sve recentne tehnike kako biste dobili koji lajk više i bili primijećeni, onda će vas sigurno zanimati kako smo upravo dobili jedan posve novi. Dakle, sve ono što ste dosad znali i koristili, primjerice famoznu "baby giraffe" pozu, "plandid" (tzv. planirano spontana fotografija) ili pak "Barbie feet" po definiciji biste trebali odbaciti, a vašu pažnju bi trebala zaokupiti nova insta poza imena "shmiling", a koju su instantno prigrlile sve influencerice i poznate dame. 

O čemu je zapravo riječ? Ono u čemu leži esencija ove priče jest da se kod fotografiranja morate istovremeno nasmijati i blago zatvoriti oči. Da, dobro ste pročitali i vjerujem da ste i vi kao i mi pomislili kako je zapravo riječ o fotografijama koje biste u normalnim okolnostima brže bolje obrisali jer hej, trepnuli ste ili slučajno zatvorili oči, a to je ono što na fotografijama ne želite, no, u ovom slučaju to je baš ono što vam treba i što se trenutno cijeni. 

I ako još uvijek živite u uvjerenju kako je u pitanju jednostavni proces poziranja i fotografiranja, u pozadini svega kriju se pomno razrađeni scenariji, scenografija, stajlinzi i sati uloženog truda i montiranja za samo jednu jedinu fotografiju, a ništa nije drugačije ni u slučaju spomenutog "shmilinga", poze koja je trenutno okupirala Instagram.

Ako pak zagrebete malo dublje i želite u cijelom tom trendu pronaći neku konkretniju svrhu, cilj je zapravo na fotografijama izgledati istinski sretno, spontano i opušteno (iako to niste). Ako želite pak otići i korak dalje te imati zaokruženu insta priču, bio bi dobro da se u vašoj pozadini nalazi kakav prekrasan pejzaž s proputovanja ili nešto vrlo atraktivno čime ćete još dodatno privući pažnju, ali i naglasiti svoju iskonsku sreću i spontanost koja jednostavno pršti iz vas. 

Ono što vam možda neće ići u prilog jest da morate biti toliko opušteni i naravno, zatvorenih očiju, pa tehnika selfieja u ovom slučaju neće biti opcija, što će nekima možda stvarati problem. To znači da ćete uvijek uz sebe morati imati nekoga tko će vas u toj pozi fotografirati. No, vjerujemo da u slučaju savršene, atraktivne i trendy Insta fotografije prema ovom recentnom obrascu ništa ne bi trebalo biti kamen spoticanja. Zar ne?

 

 

 

Napišite komentar