Search

14 najpoželjnijih ruksaka ove jeseni

14 najpoželjnijih ruksaka ove jeseni

Najpraktičniji model torbe


Image: net-a-porter,
mytheresa,
zara,
replay,
max mara weekend,
karla,
gucci,

Ruksaci već dugo vremena nisu rezervirani samo za školarce, a nakon nekoliko sezona možemo reći da su postale najomiljeniji model torbe

Neovisno o tome koji stil njegujete dobar kožni ruksak uklopit će se u gotovo svaki look. Osim što su praktični i u njih stanu sve potrebne stvari, modeli su izvedeni do savršenstva. Od malenih, do onih koji se mogu nositi na nekoliko načina, pa sve do većih klasičnih modela. Dizajneri su se i ove sezone nadahnuli različitom estetikom. Zaigrani Fendi model sigurno će zabaviti mnoge baš kao i onaj koji potpisuje talijanski proizvođač Piero Guidi s karakterističnim uzorkom Magic Circus. Replay rokerski model krase zlatni šiljci dok su Valentino i Stella McCartney ostali dosljedni svojim već prepoznatljivim detaljima. Elegantne modele zadržali su Alexander Wang, Max Mara Weekend i brend Elizabeth and James.

Kylie Jenner, Taylor Swift, Bella Thorne i Jennifer Lawrence jedne su od mnogih poznatih osoba koje su prigrlile ovaj trend, i ne sumnjamo da će neki od modela iz galerije krasiti i naše ulice.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više