Search

3 brenda nakita čije naušnice želimo u svojoj kolekciji

3 brenda nakita čije naušnice želimo u svojoj kolekciji

Dobar shopping na Instagramu

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Kad je nakit u pitanju, a pogotovo statement naušnice, pripadnice BURO. redakcije ne mogu sakriti svoju slabost. Modni dodatak je to koji podiže svaku, pa čak i najjednostavniju kombinaciju, a takvih komada nikad dovoljno. Scrollajući Instagramom često za oku zapnu profili brendova nakita čije naušnice ne samo da su oku ugodne, već su često izrađene po najvišim etičkim i sustainability standardima te su cjenovno pristupačnije od komada koji se mogu pronaći u zlatarnicama.

BLUE BILLIE

3 brenda nakita čije naušnice želimo u svojoj kolekciji (фото 1)

Iako se u ponudi švedskog brenda kriju i narukvice, lančići i prstenje, njihov signature komad su naušnice s inicijalima. Iako na svojem Instagram profilu redovito objavljuju i statement komade koji su trenutno jako popularni kao što su robusne ogrlice od karika ili, pak, pečatnjaci, najviše prašine definitivno su podigle nešto suptilnije naušnice u obliku slova. Bit ovog brenda nakita je u personalizaciji - tvrdi osnivačica i vlasnica brenda Daniela Upmark, jer se nakit kupuje po komadu pa svatko može napraviti miks po svojoj želji. Nakit ovog brenda jednostavan je za kombiniranje s ostalim komadima koje nositi, a svi su modeli dostupni u verziji izrađenoj od srebra ili s pozlatom. Delikatne naušnice sa slovima svakodnevni su komad koji pristaje uz svačiji stil, a sav se dizajn brenda temelji na kombinaciji tradicije i suvremenog izgleda. Cijena jedne naušnice iznosi 89 eura, a mogu se naručiti putem službenog online shopa brenda.

NOOTKA JEWELRY

3 brenda nakita čije naušnice želimo u svojoj kolekciji (фото 2)

Iako je brend osnovan 2018. godine, u tom se kratkom razdoblju, već jedan njihov model pokazao kao pravi bestseller. Riječ je o skulpturalnim naušnicama Coral, koji su jedan od prvih komada koji je nastao u stockholmskom ateljeu, i to od recikliranog srebra. Brend je osnovala Lisa Olsson s idejom da kreira dovoljno upečatljiv nakit za kojim ćete se, kako kaže, dva puta okrenuti, a opet da je toliko prilagodljiv da se može uklopiti u svačiji stil. Kao jednu od najvećih inspiracija dizajnerica navodi prirodu, odnosno sitne nesavršenosti koje se nalaze svuda oko nas, a upravo su je krivulje koralja nadahnule za kreiranje naušnica s 18-karatnom pozlatom. Sav nakit je ručno oblikova te brušen kako bi se postigao sjajni ili mat finiš, a velika se pažnja posvećuje sitnicama zbog čega su svi komadi skandinavskog brenda unikati. Ostatak kolekcije nešto je jednostavnijeg dizajna, pa će se svidjeti i zagriženim minimalisticama, ali naušnice Coral pokazale su se kao pun pogodak. Za kupnju su dostupne putem web stranice brenda i to po cijeni od 2999 švedskih kruna.

EÉRA

3 brenda nakita čije naušnice želimo u svojoj kolekciji (фото 3)

Čim su predstavili svoj prvi, i dosad jedini, model naušnica putem Instagram profila, za tim su statement komadom nakita poludjele trendseterice kao što su američka manekenka Hailey Bieber, talijanski model Vittoria Ceretti, danska stilistica Jeanette Madsen i talijanska dizajnerica Gilda Ambrosio, koje su ih već uvrstile u svoju kolekciju. Osim toga, naušnice u nekoliko veličina, srebrnog i zlatnog sjaja te u neon verziji, primijetili su i buyeri online shopa MyTheresa pa su veoma brzo osnivačice brenda Chiara Capitani i Romy Blanga ostvarile i suradnju s tim e-talierom te putem njihove stranice predstavili i ekskluzivnu limitiranu kolekciju naušnica. S obzirom na to da je prva kolekcija predstavljena prije nešto više od šest mjeseci, a brend je već postao omiljen među modnim insajderima, dizajnericama ne preostaje ništa drugo nego razvijati i nove varijante modela koji podsjeća na karabiner, a čije se cijene kreću od 875 pa sve do 1850 eura.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više