Search

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen

Iz ponude brenda koji je odnedavno dostupan u Hrvatskoj

Tekst: D.D.


Image: Denis Butorac

Ove sezone boje su zavladale garderobom, ali jednom klasiku nema premca kad su u pitanju esencijalni komadi za jesen - crnim gležnjačama. Modeli su to koji će se idealno uklopiti u dnevne i večernje lookove, a s obzirom na vječnu crnu nijansu, pristajat će svačijem stilu - minimalistice će ih nositi uz total black outfit, dok će trendseterice svoje crne gležnjače kombinirati uz komade s cvjetnim printom u jarkim bojama.

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 1)
5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 2)

Iako se ovaj model može pronaći u ponudi gotovo svih modnih kuća i high street brendova, otkrili smo da se najbogatija ponuda komada izrađenih od kože krije u asortimanu poljskog brenda Gino Rossi, čije su kolekcije odnedavno dostupne u prodavaonicama brenda CCC. Brend obuće s dugom tradicijom stavlja naglasak na kvalitetu proizvoda, međutim pri tome ne zanemaruje ni dizajn.

Modeli iz kolekcije za sezonu jesen/zima 2019/2020 variraju od onih statement, kao što je model s visokom potpeticom koji oblikom nalikuje kaubojkama, pa sve do vječnih klasika poput chelsea boota s niskom blok petom.

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 3)
5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 4)

Među modelima se posebno ističu i trendovski adut sezone, odnosno čizmice ukrašene krokodilskim uzorkom. Model koji smo pronašli u ponudi marke Gino Rossi ističe se nešto sjajnijom kožom te visokom, ali stabilnom potpeticom, zbog koje u ovim gležnjačama možete provesti čitav dan (i večer).

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 5)

S obzirom na to da je riječ o upečatljivom modelu, već i mali dio cipele koje izvire iz trapez hlača, bit će dovoljan da kombinaciji da coolerski pečat.

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 6)

Kada je riječ o komadima koje su modne insajderice uvrstile na svoju shopping listu ove sezone, kaubojke i robusne gležnjače na vezanje must have su modeli jeseni.

Iako su tradicionalno ti modeli bili predodređeni za skupinu žena koje njeguju određeni stil, street style zvijezde su ove sezone pokazale kako se ti modeli mogu kombinirati baš uza sve outfite pa se kaubojske gležnjače redovito nose uz haljine s cvjetnim printom, dok su robusni modeli "točka na i" svim kombinacijama kojima su glavna zvijezda komadi od jednog od najpopularnijih materijala sezone - kože.

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 7)
5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 8)

Iako mat koža dominira ponudom obuće koja je dostupa u prodavaonicama CCC, prilikom odabira it modela ne treba zanemariti niti gležnjače od brušene kože. U naše se favorite definitivno ubraja jedan takav, duboko rezan model, koji s lakoćom može zamijeniti salonke za hladnijih dana.

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 9)

Gležnjače s elastičnim trakicama sa strane nezamjenjiv su dio casual jesenske garderobe, a uz dodatak blok potpetice čine model koji se može nositi od jutra do mraka.

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 10)

5 pari crnih gležnjača koje su vam potrebne za jesen (фото 11)

Ako ste u potrazi za gležnjačama, zavirite u ponudu brenda Gino Rossi koju ćete pronaći u prodavaonicama CCC diljem Hrvatske: bez obzira na to jeste li u potrazi za klasikom koji ćete nositi nekoliko sezona zaredom ili trendovskim modelima koji će upotpuniti cool outfite, pronaći ćete modele za sebe.

Leave a comment

više