Search

5 šešira Karla Lagerfelda za Maison Michel

5 šešira Karla Lagerfelda za Maison Michel

Nazvanih prema njegovih najdražim modelima


Image: Buro247.ru

Karl Lagerfeld je za francuski brend Maison Michel dizajnirao pet novih šešira i nazvao ih imenima Karlie, Poppy, Cara, Kendall i Anja

Salon šešira Maison Michel brend je koji je sastavni dio Chanela od 1996., a osnovan je bio 60 godina prije toga, 1936. Upravo zato Karl Lagerfeld kad je pozvan da dizajnira kapsulnu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. nije smio zanemariti bogato povijesno nasljeđe brenda čija se srž može opisati dvama riječima - minimalizam i elegancija. Karl Lagerfeld je osmislio pet različitih modela pokrivala za glavu; kapa, šeširića, šešira širokog oboda i šilterica, a kao nadahnuće poslužili su mu njegovi najdraži modeli - Karlie Kloss, Anja Rubik, Poppy i Cara Delevingne te najnoviji dodatak Kendall Jenner.

Lookbook su snimile još dvije njegove ljubimice Nadja Bender i Jamie Bochert u stilu spontanih pomalo mutnih selfieja, a kao marketinški potez reklamiranja novih šešira tim brenda Maison Michel predlaže isto te objavljivanje fotografija uz hashtag #maisonmichelbykarllagerfeld.

5 šešira Karla Lagerfelda za Maison Michel (фото 1)

5 šešira Karla Lagerfelda za Maison Michel (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više