Search

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati

Iz ponude hrvatskog brenda BORBA by envy my specs

Tekst: BURO.


Image: PR

U svijetu modnih dodataka trendovi se jednako brzo mijenjaju kao i u svijetu odjeće, a ova nam je sezona donijela pregršt novosti. Dakako, neke od tih "novosti" zapravo su posuđene iz prošlih vremena i pretvorene u moderne komade, dok pojedine modele sunčanih naočala hrvatskog brenda BORBA by envy my specs krasi suvremena silueta. 

Okrugli okviri

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati (фото 1)

Za razliku od lennonica koje su bile popularne proteklih nekoliko sezona, ovog ljeta nose se nešto veći okrugle naočale koji jednako dobro izgledaju na oba spola. Tanki metalni okviri i plava stakla daju im kulerski štih i dozu suvremenosti, a bez obzira na veličinu ove su sunčane naočale iznimno lagane te ih baš zato ovog ljeta nose sve trendseterice.

Boyfriend sunčane naočale

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati (фото 2)

Zašto samo imati dečka kad možete imati i njegove naočale? Okviri zaobljenih linija daju nonšalantnost čitavom outfitu, a odlična je stvar i što su dovoljno veliki da skrivaju tragove neprospavane noći - savršeno za sunčane dane i ljetne noći. 

Prozirni okviri

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati (фото 3)

Transparentni okviri sunčanih naočala pristaju baš na svaku modnu kombinaciju što ih čini jednim od najtraženijih modela. Zbog toga u svakodnevni život unose lakoću, a jednom kad se naviknete na prozirne okvire više nećete poželjeti nijedne druge sunčane naočale.

Okviri u boji

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati (фото 4)

Ove statement sunčane naočale idealan su način za dodati malo boje monokromatskim bijelim ili bež outfitima iz kojih se ne skidamo čitavo ljeto. Osim što će podignuti svaku modnu kombinaciju, osvjetlat će vam i lice, a i razvući osmijeh, čak i kad dani nisu tako sunčani.

Avijatorice

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati (фото 5)

Ovaj je oblik svačiji favorit jer baš nikad ne izlazi iz mode! Klasični aviator model daje onome tko ih nosi izgled rock zvijezde, bez obzira na to jesu li izrađene od pomalo sportskog acetata ili metala. Koji god odaberete, s ovim klasikom zaista nema pogreške!

5 trendova u sunčanim naočalama za koje trebate znati (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više