Search

6 lica glumice Nine Violić

6 lica glumice Nine Violić

U novoj kampanji Grubić Design

Urednik: A.P.


Image: Mare Milin

Novom kampanjom Grubić design obilježava 30 godina u dizajnu nakita. Brojne kolekcije slijede svevremenski koncept od ulične mode do ekstravagancije...

"Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost - biti drugačiji!" kazao je o novoj kampanji i kolekciji nakita dizajner Mladen Grubić koji nakit dizajnira sa svojim sinom Petrom. Kao idealno zaštitno lice odabrali su osebujnu glumicu Ninu Violić koja privatno voli i nosi njihov nakit: "Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi već preko 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark" - kazala je Nina o suradnji.

nina v

Za fotografije je zaslužna Mare Milin kojoj je bio cilj prikazati Ninu Violić kao glumicu, ali i kao stvarnu osobu sa svim svojim emocijama i osobnošću. Kazala je kako joj zadatak nije bio težak s obzirom na to da je Nina jedna od najjačih osobnosti hrvatskog glumišta. U kampanji je prikazan nakit iz stalnih kolekcija Elizabetanski (biseri i medaljoni), Barok (venecijanski kristal i mesing), Tradicija (staklene perle s elementima paške čipke), Kapsula budućnosti (kovane kravate i obruč narukvice), Grace Jones (murano sa specijalnim efektom raspucanog terakota), Džungloidi (koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka).

Nina v

Nina V

Nina v

Nina V

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više