Search

7 najpopularnijih čizama Isabel Marant

7 najpopularnijih čizama Isabel Marant

Kraljica modnih dodataka

A.P.


Image: Net-a-Porter,
Imaxtree

Isabel Marant je uspjela u onome što rijetko kojem dizajneru polazi za rukom - već sezonama kreira ultimativnu hit obuću koja se rasprodaje u rekordnom roku

Opće je poznata stvar da dizajneri svoj imperij ne grade na odjeći već na modnim dodacima te ako imaju sreću da lansiraju 'it' torbicu ili 'it' cipelu njihova vrijednost automatski raste i donekle ih približava već etabliranim modnim kućama poput Chanela, Diora ili Louis Vuittona. Sjetite se samo kakvu je histeriju na tržištu izazvala kultna Paddington torba kuće Chloé koja je dominirala tržištem 2005. godine. Slična je stvar bila i s Balenciaga Motorcycle torbom koju su popularizirali modeli, a odjednom su je željeli imati svi. Takvu sudbinu doživjele su Otway čizmice koje je Isabel Marant pustila u prodaju 2010. godine po cijeni od 1200 dolara. U New Yorku se stvorila lista čekanja na kojoj su bila zapisana imena brojnih princeza s Pete avenije koje unatoč statusu nisu uspjele dobiti svoj par preko reda. Taj kultni model pravo je utjelovljenje beskrajno cool aure kojom zrači današnja glavna urednica francuskog Voguea Emmanuelle Alt, koja ih je i prva obula.

Otway

Nakon Otway modela, ženska pažnja bila je usmjerena k pariškom atelieru Isabel Marant u nadi za još nekim modnim dodatkom ili komadom obuće koji će postati predmetom žudnje. Sljedeće na redu bile su Dicker Boots, omiljena festivalska obuća supermodela i mladih hollywoodskih glumica. Čizmica od gamoša s drvenom potpeticom postala je nezaobilazan dodatak na paparazzo fotografijama s ulica New Yorka, Los Angelesa i Londona. U posljednjoj jesenskoj kolekciji svi se okreću k Royston modelu, seksepilnoj polučizmici s bondage vezanjem u kojoj noga izgleda moćno i gotovo amazonski. Royston dolazi u nekoliko verzija uključujući i onu od maslinasto-zelenog gamoša s umecima od kože, a cijena ovog modela iznosi 780 eura.

U galeriji pogledajte sedam najpopularnijih modela čizama s potpisom Isabel Marant:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više