Search

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama

Tekst: BURO.


Većini omiljena obuća koja je s vremenom postala apsolutni must have u svim odjevnim kombinacijama i koja odavno nije rezervirana samo za sportske outfite već se sjajno kombinira sa svim komadima koje posjedujete u ormaru su definitivno tenisice. Ova obuća postala je toliko obožavana i rado nošena da ste sigurno ponekad poželjeli i da sami možete kreirati svoj savršen par. Upravo tu mogućnost ovih dana daje vam kanadski brend ALDO koji je pokrenuo zanimljivu globalnu aktivaciju naziva ALDO MyCollab koja poziva sve kreativce i ljubitelje mode i dizajna da sami dizajniraju svoj par tenisica i pritom osvoje vrijedne nagrade!

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 1)
Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 2)

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 3)

U ALDO MyCollab natjecanje moguće se uključiti tako da se na interaktivnoj microsite platformi dizajnira unikatna tenisica – moguće je odabrati preko 40 opcija boja, poznatih ALDO uzoraka i elemenata za kreiranje. Zatim je dizajn potrebno spremiti i podijeliti na vaš Instagram profil uz tagiranje i praćenje profila @aldo_shoes i upotrebe hashtaga #ALDOMyCollab. Nakon završetka natjecanja, ALDO žiri će odabrati nekoliko najkreativnijih i najzanimljivijih kreacija i iste će objaviti na Instagram profilu gdje će pratitelji moći putem glasanja odlučiti tko su pobjednici natjecanja!

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 4)
Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 5)

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 6)

Nagrade su zaista primamljive: 2 pobjednička dizajna (jedan ženski i jedan muški) osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 5000 $ i pet pari tenisica koje su sami dizajnirali (za njih i njihove prijatelje) dok su utješne nagrade 2 poklon bona u iznosu od 500$ i jedan par tenisica s pobjedničkim dizajnom. Sjajno zar ne?

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 7)
Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 8)
Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 9)

Ovo je odlična prilika da se zabavite, pokažete svoju kreativnost i okušate sreću, a sve to možete učiniti do 18. 10.2021. kada natječaj završava.

Aldo je lansirao MyCollab: globalno natjecanje s vrijednim nagradama (фото 10)

Ako dizajniranje nije vaša jača strana, a zaljubljenik ste u moderne i kvalitetne tenisice, iste možete pronaći i u ALDO ponudi na web shopu ili u trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci gdje vas čekaju razni ženski i muški modeli: od jednostavnih modela za svaki dan, do trendy tenisica s aplikacijama, atraktivnim printevima i bojama koje će podići svaku kombinaciju. Ukoliko svoje tenisice odlučite naručiti putem web shopa i odaberete besplatno preuzimanje u Aldo poslovnici, na cjelokupni iznos košarice ostvarujete i 5% popusta! Bez obzira na to preferirate li jednostavne modele ili glamurozne i upečatljive vaš idealan par čeka vas u ALDU.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više