Search

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto

Inspirativne kombinacije hrvatske trendseterice

Urednik: D.D.


Image: Little Fashion Paradise

Ovo ljeto označava veliki povratak pastelno ružičastih nijansi. Profinjene i neutralne, podsjećaju na boju lososa pa im je teško odoljeti jer suptilno naglašavaju preplanulu put, a pritom nisu dosadne i slažu se s gotovo svim drugim bojama. Hrvatska blogerica Ana Bacinger otkriva da je najveća prednost ovih sveobuhvatnih, prljavo rozih tonova, što se uklapaju u svaki stil i osobnost. Ova boja predstavlja odličnu pozadinu i treba ju promatrati kao slikarsko platno. Uz odabir odgovarajućeg detalja moguće su brojne i jednostavne transformacije, a to je najlakše pokazati uz neodoljivu paletu FREYWILLE nakita i marama.

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 1)

"Jedna od mojih omiljenih dnevnih kombinacija uvijek uključuje traperice, čak i ljeti. One će savršeno pristajati uz klasičnu, skandi pink bluzu dubokog V izreza, ukrašenu decentnim bijelim gumbićima. Za kompletan dojam jednostavne i romantične kombinacije, odabrala sam upečatljivu FREYWILLE ogrlicu Magic Sphinx u boji slonovače te tanke Ultra narukvice istih tonova, pomiješane s nekoliko jednobojnih Mademoiselle narukvica u narančastoj, bež i ljubičastoj nijansi." kaže Bacinger. A mala crvena marama iz FREYWILLE kolekcije Passionate Russia, koju je zavezala oko ručke torbe, oživjela je njezinu okruglu trendovsku torbicu te je cijeloj kombinaciji dala naglasak i dozu moći.

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 2)

Također, apsolutni hit ovog ljeta su midi modeli haljina od laganog lana. "Najdraže su mi one u ružičastoj boji s prizvukom boho chic stila te ih volim kombinirati s espadrilama upečatljivog modela. Idealan nakit koji će zaokružiti ovu kombinaciju može biti u jarko plavim i tirkiznim nijansama, kao što je FREYWILLE kolekcija Hommage a Claude Monet. Za duge ljetne šetnje ne zaboravite i na zaštitu od sunca, a za to će biti dovoljne jedne otkačene sunčane naočale u boji kornjačevine i slamnati šešir koji možete ukrasiti nekom lijepom maramom." govori jedna od omiljenih hrvatskih trendseterica. Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique ili Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 3)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 4)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 5)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 6)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 7)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 8)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 9)

Ana Bacinger bira trendovske komade i Freywille nakit za milenijski ružičasto ljeto (фото 10)

Leave a comment

više