Search

Ana Bacinger je osmislila ruksake koje želimo pod borom

Ana Bacinger je osmislila ruksake koje želimo pod borom

U suradnji s Tomislavom Macanom

Urednik: A.P.


Modna novinarka i blogerica Ana Bacinger udružila je snage s mladim kreativcem Tomislavom Macanom i izbacila limitiranu kolekciju kožnih ruksaka naziva Little Fashion Paradise.

Ana je zadužena za dizajn, odabir boja i cijeli vizualni identitet, dok su vrijedne ruke mladog Tomislava zaslužne za besprijekornu izradu. Tomislav je ruksake ručno izradio u svojoj zagrebačkoj radionici, a u prosjeku je na svaki utrošio osam sati rada. Napravljena je prva serija od samo 30 komada (u svakoj boji po 10), numerirani su, s mogućnošću ispisa inicijala ili poruka po naramenicama. Ruksak može funkcionirati i kao torba - uz samo dva klika naramenice se pretvaraju u dugu ručku koju možete prilagoditi prema svojoj visini. U ponudi su i zasebne naramenice u drugim bojama koje možete dodatno naručiti.

ana b

"Već kod pokretanja bloga i osmišljavanja njegovog loga imala sam ideju jednog dana izbaciti kolekciju odjeće ili modnih dodataka. Željela sam da taj proizvod bude izrađen u Hrvatskoj, da bude kvalitetan i poseban. U suradnji s Tomislavom koji je majstor kada je izrada kožnih dodataka u pitanju odlučili smo napraviti bezvremenski proizvod i zbilja mislim da smo u tome uspjeli. Ne radimo u velikim serijama, već želimo ponuditi unikatan proizvod koji neće imati svaka druga žena u gradu. Za proljeće je u planu nova paleta boja i neke sitne izmjene, no nit vodilja će i dalje biti bezvremenski minimalizam. Na vama je da se zaljubite u boju i prilagodite je svom stilu" poručuje Ana Bacinger. Ruksake možete kupiti od utorka na pop up sajmu Grijalica (Razzmatazz, Ilica 65) ili već danas narudžbom putem maila (info@littlefashionparadise.com). Sve ostale detalje potražite na Aninom blogu: www.littlefashionparadise.com.

ana b

ana b

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više