Search

Aplikacija pomoću koje možete rezervirati adidas tenisice

Aplikacija pomoću koje možete rezervirati adidas tenisice

Virtualna lista za rezervacije


Image: buro247.com/me

adidas je lansirao aplikaciju pomoću koje se možete upisati na listu čekanja za model tenisica ili odjeće iz limitiranih kolekcija o kojima već dugo sanjate

Vijest o lansiranju aplikacije stiže neposredno prije izlaska dugo očekivane kolekcije tenisica nastale u suradnji s Kanyeom Westom. Očekuje se da će za novim modelima nastati prava pomama pa bi se nova aplikacija mogla pokazati kao elegantno rješenje problema čekanja.

Stoga je sportski div adidas, koji polako pokušava ostvariti veći udio na tržištu tenisica kako bi pretekao Nike, lansirao aplikaciju naziva "Confirmed" koji će brojnim ljubiteljima tenisica omogućiti da se prijave na listu čekanja te ih tako spasiti od dugotrajnog i često uzaludnog čekanja ispred dućana u kojima se prodaju modeli iz limitiranih kolekcija.

Kupci mogu jednostavno skinuti aplikaciju "Confirmed" i registrirati se u sustav te podesiti postavke kako bi pravovremeno bili obaviješteni o dostupnosti modela. Zatim će im sustav poslati limitiranu ponudu tenisica i odjeće koja je trenutno dostupna za kupnju. Onaj tko prvi odgovori i rezervira pojedini komad, ostvaruje pravo prvi kupiti proizvod. Aplikacija koristi osobne podatke korisnika, primjerice, poput adrese, kako bi ih informirala o odgovarajućoj lokaciji modela i ponudama.  

"Osnovni cilj ove aplikacije je omogućiti jednako iskustvo svim kupcima. Želimo kreirati virtualni red kupaca", rekao je Simon Atkins, potpredsjednik tvrtke.

Mi se nadamo da je aplikacija spremna za navalu koja će uslijediti nakon lansiranja kolekcije Kanyea Westa koje je zakazano za 12. veljače, budući da Atkins trenutnu nezamislivu zainteresiranost kupaca za kolekciju "dosad nije doživio". 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više