Search

Artdeco  ima modni hit sezone! Evo o čemu je točno riječ

Artdeco ima modni hit sezone! Evo o čemu je točno riječ

Popularna torbica doživjela je povratak na scenu

Urednik: BURO.


Image: PR

Njemački kozmetički brend Artdeco Cosmetics izašao je iz okvira kozmetike te na Masterclassu predstavlja modni hit sezone - popularne fanny pack torbice. Fanny bags odnosno torbice oko struka doživjele su svoj veliki povratak i postale must have modni dodatak ove sezone koje svaka modno osviještena djevojka želi imati u svojoj kolekciji. Iz mora torbica, nama su za oko zapeli fanny bag modeli brenda "Yugoslovenka" iza kojeg stoji modna dizajnerica Manja Stević. Njene torbice, izrađene od kvalitetne kože, dolaze u bojama za svaki stil poput nježne kombinacije bež i roze boje, otkačene plave s narančastim detaljima ili elegantne crne boje za sve klasičarke. 

Artdeco  ima modni hit sezone! Evo o čemu je točno riječ (фото 1)

Ono što izdvaja ove torbice iz mase drugih je njihov zanimljiv način nošenja i kombiniranja, mogu se nositi jedan ili dva pretinca po izboru ili čak ostaviti samo remen kao stylish dodatak poslovnom sakou. U modernom izdanju, ova torbica nije namijenjena čuvanju sitniša i ključeva na plaži već isključivo služi kao modni dodatak svakoj trendseterici, a ono što se danas u ovom modelu torbica može pronaći je njezin omiljeni ruž za usne i mobitel. Manja Stević ekskluzivno je pripremila ovu limitiranu kolekciju za Artdeco u Hrvatskoj i Sloveniji, a velika premijera očekuje se na Artdeco Masterclassu 22. svibnja u Zagrebu. 

Polaznice Artdeco Masterclassa s Macedoniom Bezzerom koji se održava u Kaptol Cinema Boutiqueu imat će izvrsnu priliku vidjeti kako Artdeco proizvodi funkcioniraju te na koje načine ih sve mogu iskoristiti u svojoj svakodnevnoj rutini, ali i posebnim prilikama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više