Search

Bijele torbe su sve što vam danas treba pod rukom, evo kako da ih kombinirate

Bijele torbe su sve što vam danas treba pod rukom, evo kako da ih kombinirate

Tekst: BURO.


Već smo se ulovili u mrežu cekera, imamo i (bar jednu) pletenu torbu, a o mini-torbama nećemo ni počinjati. Kao da nam to nije dovoljno, sada smo na tragu nove modne opsesije: bijelim torbama. Pojavile su se polako iako su sve samo ne neprimjetne. Prvo kao clutch modeli od najmekše kože (i često s Bottega potpisom), zatim i kao Jacquemus Le Chiquito, a sada smo stigli i do toga da nas je savladala želja za mrežastim Prada cekerom.

Realno, potrebno je posebno stanje svijesti da bi se nosila bijela torba. Možda je baš zato ovaj trend prvo krenuo od zvijezda s A-liste poput Beyoncé, Rihanne i Rosie Huntington-Whiteley, a zatim uplovio u sve Instagram vode da bi stigao i do nas. Što ga čini posebnim? Činjenica da ne postoje nikakva pravila osim boje.

Clutch torbice, velike ili male, damski klasični modeli koji kao da su sišli iz Gucci kampanje (s ili bez Mr Harryja Stylesa), Saint Laurent zlatni logo kao inspiracija pa sve do gorespomenutog Prada cekera. Sve što možete zamisliti, možete i ponijeti i biti trendi. Koji god model, najbolje se uklapa u ton-na-ton kombinacije ili kao kontrast zemljanim neutralnim tonovima i preplanuloj koži. Donosimo vam i svoje favorite, uskočite u ljeto.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više