Search

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način

Zato čine i idealan božićni poklon

Tekst: D.D.


Image: Senja Vild (editorijal),
Denis Butorac (produkt fotografije)

Biseri su klasik koji će uvijek biti u modi, stoga čine i idealan božićni poklon, no ove je godine nakit ukrašen biserima dobio novo, puno modernije ruho. Tu je ponajprije riječ o nepravilnim modelima, od kojih su najtraženije definitivno statement naušnice, ali i biserima klasičnog oblika, ali ružičastog sjaja. Pa tako ovaj nakit koji je tradicionalno bio rezerviran za otmjene dame i to samo u posebnim prilikama, sada nose i coolerice kojima čine dio svakodnevnog nakita od kojeg se ne odvajaju. Ako bisernu ogrlicu niste dobili u naslijeđe od bake ili majke uputiti se možete u bilo koju od poslovnica Zaksa jer je ponuda tog omiljenog hrvatskog brenda nakita bogata ovim trendovskim komadima.

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način (фото 1)

Osim diskretnih ogrlica, sada se možete odlučiti i za nešto veće bisere koji će u kombinaciji s ogrlicom s cirkonima i srebrnim detaljima stvoriti moderan svečani look. Nešto klasičnija je kombinacija zlata i bisera, koji međutim, nisu izbrušeni do savršenstva, već ostavljeni nepravilnog oblika, a moderan štih im dodatno daje i kombinacija s poludragim kamenom tirkizom. Sve one koje se ne vide ni s vintage look bisernim ogrlicama oko vrata, a ni predimenzioniranim upečatljivim naušnicama mogu se odlučiti za nešto suptilnije detalje s dodatkom bisera kao što je prstenje.

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način (фото 2)

Moderan look imaju biseri s ružičastim sjajem, a mi vam predlažemo da iskombinirate nekoliko različitih debljina jednostavnih ogrlica. Biseri su, dakle, ove godine doživjeli svoj comeback, ali bez brige, ovo je nakit koji će zapravo uvijek biti in. Baš su zato i jedan od onih poklona s kojima ne možete pogriješiti. Ako još uvijek niste uvjereni, mi vam donosimo prijedloge kombinacija s bisernim nakitom koji trenutno možete pronaći u svim Zaks zlatarnicama, kao i cijene modela koje smo koristili u editorijalu, u galeriji niže.

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način (фото 3)

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način (фото 4)

Biseri nikad neće biti out, a mi vam donosimo prijedloge kako ih nositi na moderan način (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više