Search

Blake Lively vs. Kendall Jenner

Blake Lively vs. Kendall Jenner

Dvije dame, jedan par sandala

A.P.


Image: Splash

Cipele dizajnerice Sophije Webster već su dugo omiljene kod slavnih ličnosti. Pogledajte kako ih nose dvije dame čiji je stil besprijekoran

Glumica Blake Lively i model Kendall Jenner imaju nešto zajedničko, a to je ljubav prema cipelama. Dok se Blake javno izjasnila kao najveća obožavateljica Christiana Louboutina, koji joj često daje modne savjete, mlada Kendall obožava eklektičan dizajn Sophije Webster. Webster je poznata po bujnoj mašti koja je rezultirala nekim od najraskošnijih modela cipela prošle sezone. Svoje je štikle ukrašavala leptirima, cvijećem, bubamarama i cijelom paletom boja koje izgledaju poput ukusnih bombona. 

cipele

Ipak, Webster nije zaboravila ni na žene koje preferiraju jednostavnu, a moćnu cipelu te je lansirala model nazvan Lacey. Izrazito seksepilan dizajn s bezbroj vezica koje se isprepliću osvojio je i Blake i Kendall, koje su ove sandale prošetale u razmaku od mjesec dana.
Blake je za iscrpnu promotivnu turneju "Bezvremenska Adaline" ove sandale kombinirala s haljinom otkačenog uzorka s potpisom kuće John Galliano. Kendall je svoje Lacey cipele ponosno prošetala ulicama Los Angelesa u kompletu australskog brenda Keepsake: culotte hlačama i kratkom topu.

Blake Lively

Kendall Jenner

Related articles

Buro 24/7 Selection

više