Search

Božićni poklon iz snova

Božićni poklon iz snova

Rolex Lady Datejust 28 - ženstvenost u svojoj raznolikosti


Image: Promo

Ekskluzivni zastupnik i više desetljetni partner Rolexa, Mamić, predstavlja novi Rolex Lady-Datejust 28, elegantan i ženstven sat za suvremenu ženu s istančanim ukusom

Satovi nas kao dio svakodnevice podsjećaju na lijepe trenutke i uspjehe, stoga su idealan poklon, bilo da je riječ o blagdanskom slavlju, rođendanu, obilježavanju poslovnog uspjeha, godišnjice, proslavi diplome ili nekoj drugoj posebnoj prigodi. Od svih brendova, Rolex se posebno ističe kao rijedak primjer investicije koja se može nositi i koja će uvijek vratiti minimalno uloženu vrijednost.

Bezvremenska elegancija prestižnog Rolex Lady-Datejusta u novoj veličini od 28 mm pratit će svoju vlasnicu sa stilom kroz sve prigode, bilo da su svakodnevne, poslovne ili svečane. Nova luksuzna generacija dostupna je isključivo u platini, 18 ct žutom ili Everose zlatu, ekskluzivnoj i patentiranoj Rolexovoj leguri rozog zlata ili u kombinaciji čelika i 18 ct žutog ili Everose zlata.

Rolex Lady-Datejust 28, kao i cijela Datejust kolekcija, idealan je za one koji traže sat bezvremenskog dizajna i elegancije, dok se zahvaljujući velikom izboru veličina, materijala, tipova narukvica i brojčanika lako može pronaći kombinacija koja odražava različite osobnosti i stilove svojih vlasnika.

U galeriji možete pogledati nekoliko različitih Lady-Datejust 28 kombinacija: 

Za sve upite obratite se zastupniku Mamić, a za inspiraciju i novosti pratite njihovu Facebook, Instagram i LinkedIn stranicu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više