Search

Borboleta ima posebnu kolekciju za vjenčanja

Borboleta ima posebnu kolekciju za vjenčanja

Prva takve vrste

Urednik: A.P.


Image: Maja Kljaić

Svjetski poznati brend nakita, Borboleta, svoje je poklonike ovoga puta oduševio novom kolekcijom nakita namijenjenog za vjenčanja, predstavivši domaćem i inozemnom tržištu liniju "Borboleta Bridesmaids"...

Nježan i decentan dizajn lančića i narukvica od srebra i zlata te poludragog kamenja s motivima srca, anđela, leptira i simbola vječnosti, zasigurno će osvojiti buduće mlade kao i njihove djeveruše, te će im obilježiti taj poseban dan i ostati trajna uspomena na zavjet ljubavi. Ideja je da svaka žena personalizira svoj komad nakita prema vlastitim afinitetima pa bio to klasičan lančić sa srcem ili narukvica s nježnim pastelnim koncem i simbolom ljubavi.

borboleta

"Odlučili smo izaći s kolekcijom nakita za vjenčanja zato što smatramo da svaka mladenka želi na poseban način obilježiti dan kada stupa u brak i zato joj Borboleta nakit pruža onaj mali detalj koji će joj ostati vječni podsjetnik i uspomena na vjenčanje. Borboleta simbolizira ljubav i sreću kroz sitnice i stoga nam je želja doprinijeti tom posebnom danu u životu svake žene, kako bi se izdvojila iz mnoštva stereotipa i imala jedan samo svoj detalj, važan samo njoj" - ispričala nam je Nicole Kuharić iz Borbolete.

U sklopu nove linije Borboleta nudi posebne pogodnosti za vjenčanja kao što su poklon paketi za djeveruše i uzvanice, prema personaliziranom odabiru mladenaca. Osim u Hrvatskoj, od kraja travnja će 'Borboleta Bridesmaids' kolekcija biti dostupna i diljem svijeta. "Slavimo ljubav i podijelimo svoju sreću s najmilijima! Kroz male znakove pažnje koji će nam svima ostati u sjećanju" poručuje Nicole Kuharić iz Borbolete.

borboleta

borboleta

borboleta

borboleta

borboleta

borboleta


Kampanja je snimljena u prekrasnom ambijentu građanskog stana u Zagrebu dizajnerice interijera Alme Muzurović Šimunić.
Fotograf: Maja Kljajić
Kosa: Mijo Majhen
Vizažist: Tamara Radinger
Stilist: Doris Fatur
Vjenčanice: Envy Room

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više