Search

Četiri najpoželjnija modela Robert Sever torbica

Četiri najpoželjnija modela Robert Sever torbica

Marija, Marija Virginia, Karla, Gala

BURO.


Image: Mare Milin

Poznati hrvatski dizajnerski brend predstavlja kampanju za četiri modela torbica koje možete pronaći u Karla trgovinama

Marija je već prepoznatljiv model torbe nastao u kolekciji Chic nouveau. Vrlo jednostavna oblikom, praktična, te vizualno predstavlja svevremenski klasičan chic s odmakom. Torbica Gala prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina osma inkarnacija. Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta je ukrašena resama i ukrasima od laserski rezanog pleksiglasa zelene boje. Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici Karla koju Robert Sever premijerno predstavlja. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena. Najraskošnija torbica kolekcije je Marija Virginia, predstavljena u kolekciji za jesen/zimu 2014./2015., a izvedena je u koži koja je dekorirana kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem djelu.

Marija

Izabrane torbice okosnica su brenda Robert Sever te samim time i zaslužuju posebno izdanje. "U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše prepoznatljive torbice i jako volimo kako izgledaju te koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi", ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri popularnog modnog branda. Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije niza nje. "Svaka ima svoju priču. Marija je primjerice nazvana po mojoj majci jer je za mene upravo ona oličenje klasičnog, ali pomaknutog chica", objašnjava Robert.

Gala

Ovu ediciju nadopunjuje i RS linija nakita, djelo dizajnera Slobodana Velickog, koji je napravljen u srebrnim i zlatnim lancima. Lanci su dekorirani ukrasima od staklenih kristala, kao i detaljima od ručno rezane kože. Vrlo luksuzna ručna dorada određuje estetiku i ove linije. Fotografije potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin, dok je zaštitno lice kolekcije Iva Marušić, jedan od omiljenih modela brenda Robert Sever. Za make-up je zaslužna Ana Rajić, a frizura je djelo Roberta Severa. Cijela kolekcija dostupna je ekskluzivno u Karla trgovinama diljem Hrvatske.

Marija Virginija

Web: www.karla.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više