Search

Chanel prtljaga za putovanje sa stilom

Chanel prtljaga za putovanje sa stilom

Vežite se, polijećemo!


Image: Chanel

Modni show koji nam je Karl Lagerfeld servirao na pariškom Tjednu mode, gdje je predstavio novu kolekciju na terminalu, pamtimo i po upečatljivoj prtljazi

Uzbudljiva Chanelova kolekcija torbi i modnih dodataka za put donosi nam pregršt otmjenih kofera koji su inspirirani njihovim kultnim modelima jaknica od tvida, proštepanim 2.55 modelima torbica i lakiranim balerinkama u dvije boje. Modeli zadovoljavaju i najiskusnije putnike, a kolekcija je osim kofera prepuna ručnih i malenih elegantnih torbica kojima je teško odoljeti. Popularni "Boy" model sada je presvučen u traper s neonskim oštrim rubovima, dok je "Classic Flap Bag" predstavljena u crnoj varijanti od tvida. 

Zanimljivi dodaci na torbama nalik su na sigurnosne pojaseve u zrakoplovima, a aplicirane zakrpe na pojedinim modelima asociraju na logotipe aviokompanija. Crvena, plava i bijela boja potpisuju klasiku ove modne kuće, dok modeli s neonskim detaljima idu ukorak s modernim vremenom. Putovati sa Chanelom u pravom smislu riječi znači putovati sa stilom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više