Search

Chic torbice u duginim bojama

Chic torbice u duginim bojama

Sara Battaglia za modnu kuću Salvatore Ferragamo

Image: Promo

Zajednička kolekcija nastala je kao reinkarnacija najpoznatije Ferragamove "wedge" sandale s platformom u šarenim bojama

Luksuzna talijanska modna kuća Salvatore Ferragamo krenula je u novom kreativnom pravcu angažiravši Saru Battagliu za svoju novu kolekciju. Dizajnerica koja je poznata po svojim raskošnim modelima malenih torbica prihvatila je izazov i jako se dobro snašla u novoj ulozi. Ideja je bila stvoriti ekskluzivnu kolekciju torbica inspiriranih Salvatore Ferragamo sandalama s platformom koje su izvorno bile dizajnirane za Judy Garland 1938. godine. Kreativni direktor Massimiliano Giornetti izjavio je da je u suradnji sa Sarom otkrio njezinu veliku posvećenost najfinijoj izradi i njezin nemirni duh koji kontinuirano pokušava dočarati nove kombinacije boja i materijala. Kultna cipela nastala 1938. još jednom je oživjela u modernoj verziji neodoljivih torbica.  

Chic torbice u duginim bojama (фото 1)

Chic torbice u duginim bojama (фото 2)

Chic torbice u duginim bojama (фото 3)

"Za mene je izuzetna čast surađivati s ovako velikim imenom" - izjavila je Battaglia koja je svoju prvu torbicu izradila sa samo šest godina. Kombinacija povijesti, inovacije, ironije, stila i visok klasa pružili su nam savršenu priliku da kultni rainbow model pretočimo u nešto potpuno novo". Kolekcija se sastoji od četiri različita modele torbe i bit će dostupna od svibnja u svim Salvatore Ferragamo vodećim buticima i online dućanima. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više