Search

Cipele ljeta: Chanel ima novi hit model!

Cipele ljeta: Chanel ima novi hit model!

Influencerice se ne skidaju iz prozirnih natikača

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
Chanel

Nakon što je jednodijelni crno-bijeli kupaći kostim francuske modne kuće poharao Instagram, ispostavilo se da Chanel nema samo jedan hit komad ljeta! Naime, njihove prozirne natikače trenutno slove za jedan od najtraženijih modnih dodataka. Riječ je o dva različita modela s blok potpeticom visine oko tri centimetara, koje smo prvi put imali prilike vidjeti na reviji brenda za sezonu proljeće/ljeto 2019/2020.

Cipele ljeta: Chanel ima novi hit model! (фото 1)

Oblikom i visinom potpetice, kao ni materijalima od kojih su izrađeni - PVC i janjeća koža bile su odabir dizajnerskog tima kuće Chanel, dva se predstavljena modela ne razlikuju, ali možete birati između natikača ukrašenih logotipom brenda ili prepoznatljivim monogramom CC, kojim su označeni brojni asesoari ovog brenda. Udobne natikače s prozirnom potpeticom izazvale su pravu pomamu među svjetskim influencericama - svoje modele nabavile su stilske ikone poput Emili Sindlev, Charlotte Groeneveld, Linde Tol, Deborah Reyner Sebag...

Modeli se još uvijek mogu kupiti u buticima Chanela te na službenom online shopu, a za obje verzije ovih hit natikača morat ćete izdvojiti 890 eura. Birati možete između tri nijanse - natikače s nazivom brenda dostupne su samo u crnoj verziji, dok su one s monogramom obojene i zelenom te crvenom bojom. Iako se zbog materijala ovaj it model čini prikladnim jedino za plažu ili zabavu uz bazen, trendseterice su pokazale kako odlično pristaju i uz midi suknje, pa se od njih ne odvajaju ni kad koračaju gradskim asfaltom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više