Search

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering

Nova kolekcija "Eat All"

Urednik: D.D.

Image: Matea Bakarić

Ono što voliš - to njeguješ, čuvaš i tome posvećuješ svoje vrijeme. Često, u današnje doba, od svega za čime jurimo zaboravimo naposljetku zastati i uistinu uživati u onom za čime smo "gladovali". Upiti čari trenutka, nijanse okusa i spektra svega što čini naše biće i gradi naš jedinstveni karakter. Zaboravile smo njegovati i čuvati sebe i pružiti si sve ono što našu dušu čini sitom. Vođeni idejom hranjenja svoje srži, i bića općenito, nastala je kolekcija "EAT ALL". Ovom metaforom, ženama kao ravnopravnim članicama društva, nastojimo prenijeti poruku: Stani, udahni, upij sve oko sebe! Dopusti si mir i prostor da se nahraniš svime što te usrećuje.

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 1)

Sve navedeno, upravo je modernu ženu logično postavilo kao esenciju i inspiraciju za kolekciju fall/winter 2018. Snažnu, intelektualno potkovanu, a opet ranjivu. Tako je, dakle, integracijom koncepta i kreativne inspiracije nastajao sukus kolekcije. Svaki model nakita je reakcija na to promišljanje. Vjerujemo da se svaka poslovna žena može pronaći u više nego jednom modelu u svrhu građenja svoga imidža te ih kombinirati uz elegantan, ali i ležerniji street look te neki osebujniji stil izgrađen u samo njezinom, posebnom i unikatnom svijetu. Kontekst nakita nije unaprijed određen, on se stvara u mikro svijetu svake naše klijentice brenda My Mon Mon.

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 2)

Ova kolekcija izrađena je od srebra, kirurškog čelika, bakra i mesinga koji su najčešće pozlaćeni u 18-karatnoj pozlati. No, jednako tako, pažnja pridana je ostalim gradivnim elementima koji u suradnji daju potpuno drugačije vizualne cjeline kao produkt. Ovisno o želji i preferenciji naših klijentica, na bazu pojedinog modela tako se može kombinirati: obrađeno poludrago kamenje (ahat, ametist, jaspis, crveni jaspis, huolit - bijeli kamen, onyx, gorski kristal), Swarovski kristali, sedef iz školjaka, koralji i nježni slatkovodni biseri u bijeloj, rozoj ili antracit nijansi koji čine sjajan akcent. Zbog dizajna u kojem se kombiniraju čvrsti geometrijski oblici s organskim formama prirodnih materijala My Mon Mon nakit spojiv je s kontekstom svakodnevnih modnih kombinacija, ali se jednako tako može "dići" u profinjenu i senzualnu kontekstualnu cjelinu.

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 3)

Više o My Mon Mon brenda te čitavu lifestyle priču koja prezentira ostale njihove "sweet&petite" proizvode možete pronaći na Instagramu i Facebooku, a uskoro i putem stranice brenda. Cijene ovog delikatnog nakita idealnog za layering kreću se od 250 do 2300 kn, ovisno o odabranom modelu.

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 4)

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 5)

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 6)

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 7)

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 8)

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 9)

Delikatan nakit hrvatskog brenda My Mon Mon idealan je za layering (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više