Traži

Djevojka s bisernom naušnicom u hrvatskoj verziji: My Mon Mon predstavio novu kolekciju

Djevojka s bisernom naušnicom u hrvatskoj verziji: My Mon Mon predstavio novu kolekciju

Kolekcija Cvita napokon je službeno izašla pred svoju publiku

Urednik: BURO.


Model: Adela Klobučar
Stilist: Mirna Mihokovich
Make-up: Nika Žlof,
Neva Šavorić (asistent make-upa)

Fotografija: Sara Pukanić

Budući da su biseri i pozlata dio My Mon Mon nakita, art direction nova kampanje hrvatskog brenda bio je moderniziran - orijentalna djevojka s bisernom naušnicom kao hommage slavnom portretu iz davne 1665. godine umjetnika Johannesa Vermeera. Osnivačice brenda ističu kako vole djevojke koje pomno biraju, znaju što žele i spremne su svoj lifestyle upotpuniti kvalitetnim fashion komadom. Materijali koji su ove sezone koristili su pozlata na antialergijskom medicinskom čeliku, dok su delikatni riječni biseri i koralji već prepoznatljivi u stvaranju MMM dizajnerskog nakita. No, dodatak svemu su i školjke te drago kamenje druge kategorije kako bi vizualni izričaj podilazio u duhu ljeta.

Nova kolekcija je spoj tradicije, već ustaljenog ručnoga rada prema prethodno dizajniranim skicama te fashion diktata koji na svakoj ženi otkriva neku drugu nježnost i snagu paralelno. 

Cijene nakita se kreću od 200 do 1600 kn, a osim direktno od brenda mogu se naći i u dućanima koje opskrbljuju. 

Svaki komad moguće je izraditi u srebrnoj varijanti te personalizirati prema potrebi, a više informacija možete pronaći na službenoj stranici brenda, kao i na njihovim Facebook i Instagram profilima.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više