Search

Dva najpopularnija ženska modela tenisica koje viđate svugdje

Dva najpopularnija ženska modela tenisica koje viđate svugdje

Tekst: BURO.


Trendovi kao takvi vas ne moraju nužno zanimati ali ako ste korisnik Instagrama, istu su vam nametnuti pa i ako slučajno završite na nečijem profilu (a svi mi volimo njuškati, zar ne?). Odjeća se mijenja sumanutom brzinom i komad doživi svoj vrhunac u nekih mjesec dana prije nego svima počne izlaziti na uši jer je toliko puta fotografiran da ga više ne možete gledati, a ni smatrati svojim. Tenisice su posebna priča i iako se novi dropovi najavljuju doslovno na bazi tjedna, neki modeli su stvarno vječni i radi se samo o određenim alteracijama u dizajnu i bojama. Kad smo usvojili ovo gradivo Instagram trenda, možemo prijeći na tenisice.

Dva modela koja će vas namučiti u shoppingu ove jeseni su Air Jordan i New Balance 550. Air Jordan je planetarno popularan model i čini se da ga ne mogu proizvesti tom brzinom kojom se isti rasprodaje. U roku od nekoliko dana nestaju sve atraktivnije kombinacije boja te ako vidite neku koja vam se stvarno sviđa i oko koje je kreiran veliki online hype, morate biti brzi jer su šanse da će biti rasprodana za nekoliko sati. Sjetite se samo histerije koja je vladala za kolaboracijom Dior x Air Jordan i cijene od 22 tisuće eura (da, dobro ste pročitali) unatoč kojoj su se prodavale brzinom svjetlosti. Kako je Nike kao tvrtka službeno rekao zbogom Hrvatskoj, Jordanice možete pronaći u nekim specijaliziranim dućanima, ali uvijek ćete imati bolji (posebniji) ulov u shoppingu na e-commerce platformama. Farfetch ima odlične modele kao i Luisa Via Roma.

New Balance 550 je doslovno tenisica trenutka i ne možete otvoriti Instagram, a da vam se ne prikaže barem jedna slika ovog modela. Radi se o kolaboraciji s njujorški brendom Aime Leon Dore koji su kroz nekoliko kolekcija koje su ostvarili s New Balance brendom, uspjeli napraviti pravi boom na tržištu. Posljednja kolekcija koja je izašla krajem rujna donosi 4 različite boje 550 tenisica: crvenoj, sivoj, plavoj i zelenoj koja se izdvojila kao najpopularniji model. Na većini e-commerce platformi su rasprodane i teško ćete ih naći, a na službenoj stranici brenda će vas dočekati informacija da se možete predbilježiti za sljedeći drop. To vam vjerojatno jedino i preostaje, ako ne želite plaćati veće iznose na re-sale stranicama. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više