Search

Dva nova modela tenisica kojima se veselimo

Dva nova modela tenisica kojima se veselimo

Tekst: BURO.

U stvari i ne govorimo o novim modelima. Govorimo o novim bojama već kultnih modela koji se rasprodaju čim stignu na police i u online dućane. Neke modele je gotovo nemoguće kupiti osim ako ne stražarite na webu i čekate drop, a i tada je lutrija da ih stavite u košaricu i postanete vlasnicom tog para oko kojeg se stvorio hype. Kad smo kod hypea, vjerojatno ne postoji tenisica koja je prošle godine izazvala toliko zanimanje žena kao New Balance 550. Niste mogli otvoriti Instagram, a da ne vidite zelenu verziju ove tenisice koja se rasprodala čim je lansirana. New Balance inače proizvodi ograničene količine kako bi zadržali dozu ekskluzivnosti i zadržali kontrolu nad re-sale tržištem koje je u prošloj godini eksplodiralo.

Dva nova modela tenisica kojima se veselimo (фото 1)

Iz ovog brenda nam dolazi (nama osobno) najljepši model sezone i to zbog boje. Radi se o kombinaciji bordo i baby plave koja izgleda jako efektno na bijeloj koži od koje je tenisica načinjena. New Balance logo je tako izveden u bordo nijansi, a obrubljen je baby plavom. Tenisice će biti dostupne od prekosutra na e-commerce platformama.

Dva nova modela tenisica kojima se veselimo (фото 2)

Drugi model je kultni Air Jordan 1 koji je pravi pastelni san za sve ljubiteljice nježnijih tonova. Nova kombinacija boja je baby plava, baby ružičasta, bež i prljavo bijela. Maestralno su uklopljene kako bi kreirale pastelnu dugu na tenisici. Đon je također ružičast s baby plavim rubom. Ako volite pastele, ne znamo hoćete li naći bolju tenisicu od ove.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više