Search

Ekskluzivna kolekcija cipela Poppy Delevingne x Aquazzura Resort

Ekskluzivna kolekcija cipela Poppy Delevingne x Aquazzura Resort

Putovanje kao inspiracija

Image: buro247.com/me

Poppy Delevingne i Aquazzura udružili su snage i lansirali ekskluzivnu resort kolekciju cipela inspiriranu putovanjima. Od espadrila, ravnih sandala do boho gležnjača, kolekcija ima modele koji će nesumnjivo oduševiti sve trendseterice...

Ekskluzivna kolekcija Poppy Delevingne za omiljeni brend cipela brojnih trendseterica, Aquazzura, konačno je ugledala svjetlo dana! U resort kolekciji vidljiva je Poppyina fascinacija motivima mjeseca i zvijezda koje je vrlo spretno ugradila u dizajn preslatkih espadrila, seksepilnih sandala s vrtoglavo visokom potpeticom i fantastičnih boho gležnjača boje karamele, sa završnim dodirom Edgarda Osorija.

Ekskluzivna kolekcija cipela Poppy Delevingne x Aquazzura Resort (фото 1)

Ekskluzivna kolekcija cipela Poppy Delevingne x Aquazzura Resort (фото 2)

"Oduvijek sam se divio Poppy i obožavam njezin stil: mješavina engleskog chica i pomaknute estetike. Željeli smo prenijeti atmosferu s njezina vjenčanja u Maroku – mističnu i romantičnu, ali interpretiranu kroz dozu šarma na engleski način. Čim sam je upoznao, odmah sam se zaljubio u nju; tad je nosila Aquazzura cipele pa se naša suradnja činila kao odlična ideja", kazao je Edgardo Osorio, suosnivač i kreativni direktor brenda Aquazzura. 

"Svaki put kad izađe nova kolekcija, sve me više privuče k estetici brenda Aquazzura. Volim njihove cipele, one imaju jednu dozu humora. Kreiranje vlastite kolekcije u svom stilu bilo mi je ostvarenje sna. Nadam se da će budućim vlasnicama donijeti jednaku količinu veselja kao i meni", komentirala je Poppy. U nastavku vam donosimo galeriju odličnih modela kojima ćete teško odoljeti!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više